Request edit access
Inschrijfformulier zitcompetitie 20 januari 2019
Middels dit formulier kun je je inschrijven voor de zitcompetitie van 20 januari. Je kunt je uiterlijk tot 13 januari inschrijven, maar als de inschrijflijst eerder vol is dan communiceren we dat via Facebook/website en zullen we dit formulier weghalen.

'Wanneer je als ruiter een KNHS startpas hebt, mag je niet deelnemen. Ruiters die zich opgeven voor de regiofinales zullen gecontroleerd worden op zowel het FNRS-niveau, als op het bezit van een startpas. De startpas mag niet uitgegeven zijn in het jaar dat de ruiter deel wil nemen aan de Zitcompetitie. Dit betekent dat wanneer de ruiter betaald heeft voor de startpas (actief of niet-actief), hij niet mag deelnemen aan de regiofinale'.

Je kunt je inschrijven voor een van de volgende categorieën:
Categorie 0: jonger dan 10 jaar, of niet in het bezit van F4 diploma (om te oefenen/ ervaren wat het is voor volgend jaar)
Categorie 1: 10 t/m 12 jaar, wel in het bezit van een F4 diploma
Categorie 2: 13 t/m 17 jaar, niet in het bezit van het F8 diploma
Categorie 3: 13 t/m 17 jaar, wel in het bezit van het F8 diploma
Categorie 4: 18 jaar en ouder, alle niveaus

Let op:
Je F-niveau (laatst gehaald diploma) op 1 april 2019 is bepalend.
Je leeftijd op 1 april 2019 is bepalend.


Als je je via dit formulier inschrijft kun je er van uitgaan dat je mee mag doen. Mocht je onverhoopt toch op de reservelijst komen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Als je vragen hebt over de wedstrijd dan kun je deze mailen naar: wedstrijden@manegederuif.nl.

Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je geboortedatum? *
Graag invullen dag-maand-jaartal (bv 1-mei-2001)
Your answer
Wat is je leeftijd? *
Your answer
Welke categorie ga je rijden? *
Categorie 0, zal niet geselecteerd worden voor de competitie. Dit is om alvast te oefenen voor volgend jaar. Let op: Je F-niveau (laatst gehaald diploma) op 1 april 2017 is bepalend. Je leeftijd op 1 september 2017 is bepalend.
Huidig F-niveau *
Your answer
Recente F-diploma *
Your answer
Wat is je emailadres? (onder de 18 mailadres van je ouders) *
Your answer
Wat is je (mobiele) telefoonnummer? (onder de 18 nr van je ouders) *
Your answer
Wat is je Club de Ruif nummer? *
Dit nummer kun je vinden op je pasje. Als je nog geen lid bent, vul dan in GEEN LID. Op de dag van de wedstrijd kun je lid worden via het secretariaat (is verplicht om mee te mogen doen).
Your answer
Wie komt er mee om te helpen als hulp bij de wedstrijd? *
We houden in de gaten wie geholpen heeft bij elke wedstrijd en als je twee keer hebt meegedaan zonder te helpen (zelf of een ouder), dan mag je alleen een derde keer meedoen als je die wedstrijd dan ook helpt.
Your answer
Voor welke taak heb jij of je hulp voorkeur? *
Required
Is dit de eerste keer dat jij of je hulp ons helpt? *
Eventuele opmerkingen?
Als je opmerkingen hebt die van belang zijn voor de wedstrijd kun je die hier invullen. Vragen kun je mailen naar wedstrijden@manegederuif.nl. Hier dus geen vragen invullen waar je een antwoord op wil hebben.
Your answer
- Je moet lid zijn van Club de Ruif om mee te kunnen doen. Je kunt ook de dag van de wedstrijd nog lid worden via het wedstrijdsecretariaat.
- Afzeggen uiterlijk de laatste vrijdag voor de wedstrijd voor 12.00 uur via wedstrijden@manegederuif.nl; anders is startgeld verschuldigd. Afzeggen kan ook telefonisch, zie hiervoor het nummer op de startlijst.
- Afzeggingen aan de bar worden niet geaccepteerd.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service