Request edit access
Inscripció Xerrada Jesús Monleón (Business Angel, SeedRocket, Offerum)
Data: 8 de novembre del 2018
Hora d'inici: 12.00h
Lloc: Espai Emprenbit (Edifici Disset, 1ª planta, Parc Bit)
Jesús Monleón (Business Angel, SeedRocket, Offerum)
Jesús va començar la seva carrera professional com a analista de fusions i adquisicions en Alpha Corporate, però aviat es va embarcar en el seu primer projecte com a emprenedor. En 2000 va fundar emagister , de la qual va ser el CEO fins a la seva incorporació al grup Intercom.

Durant set anys, va ser Investment Associate de Caixa Capital Risc, participant primer a grans operacions com les inversions de Panrico o Caprabo, per incorporar-se finalment a Caixa Capital Llavor, venture capital dedicada al finançament de startups en fases inicials.

El 2008 funda amb Vicente Arias SeedRocket , una associació sense ànim de lucre formada per experimentats professionals d'internet a Espanya, que comparteixen l'objectiu comú de potenciar l'ús de les noves tecnologies, i que en aquest sentit aporten seu temps, dedicació i coneixements.

Dos anys més tard, el 2010, funda també al costat de Vicente Arias i Sacha Fuentes, Offerum, un ecommerce de cupons d'oci i viatges que va arribar a tenir més de 100 empleats.

A més, és un dels business angels més actius d'Espanya amb més de 35 inversions i diferents Èxits, i és autor del Bloc d'Emprenedors on comparteix les seves experiències.

Noms *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Email *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service