Request edit access
Inschrijving Boedapest 2019
AFU gaat op reis en neemt jou mee! Op 29 april t/m 3 mei vindt de AFU-reis plaats en gaan we met het vliegtuig naar Boedapest. Een culturele stad met een rijke geschiedenis. Als echte K&E'er is dit DE ultieme plek om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Er is ook genoeg te doen voor de alcoholliefhebbers die willen dansen tot in de vroege uurtjes. Daarnaast heb je de kans om fantastische nieuwe mensen te leren kennen, dit is ook handig voor het netwerk-gedeelte van jouw studie. De inschrijvingen sluiten op 24/01/2019.

De kosten van de reis bedragen €290 voor AFU-leden en €305 voor niet AFU-leden.

Belangrijk: lunch en diner zijn niet inbegrepen, maar we geven jou genoeg gelegenheid om dat te regelen.

Wij hebben er zin in, we zien jullie op het vliegveld!

Naam *
Achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Hoeveelste jaars ben je? *
Adres *
Stad *
Telefoonnummer *
E-mail *
Contactpersoon in geval van nood *
Nummer contactpersoon *
Mijn reismaatje: (Omdat we eventueel met een loting gaan werken, als er meer dan 40 aanmeldingen binnen zijn, willen we iedereen in de gelegenheid stellen een reis maatje te kiezen. Als je dit doet word je samen in of uitgeloot. Vul van elkaar je naam hier in. Bij meer namen word je als individu in/uitgeloot.) Dit onderdeel is niet verplicht!
Heb je allergieën of andere specifieke dieet wensen waar de reiscommissie van op de hoogte moet zijn? *
Is er andere belangrijke (medische) informatie waarvan de commissie op de hoogte moet zijn? *
Ben je AFU-lid? *
Upload hier jouw geldige paspoort/ID-kaart (voorkant + achterkant.) *
Required
Wat is jouw rekeningnummer? *
Wil je in termijnen betalen? Zo ja, dan wordt de eerste helft van het bedrag afgeschreven op 25/01/2019 en de tweede helft op 25/03/2019. Anders wordt het volledige bedrag afgeschreven op 25/01/2019.
Heb je een reisverzekering? *
Bij deze bevestig ik dat ik op de hoogte ben dat het invullen van dit formulier geen directe bevestiging is van deelname aan de reis. Hierover krijgt ik een persoonlijke bevestiging op het e-mail adres wat ik reeds heb ingevuld.
Ik ga ermee akkoord dat ik tot maximaal 30 dagen na de bevestiging van inschrijving schriftelijk, kosteloos kan annuleren.
Ik ga ermee akkoord dat ik tot maximaal 29/03/2019 schriftelijk kan annuleren, waarbij ik de helft van het reisbedrag terug krijg. Bij latere annuleringen moet ik het volledige bedrag alsnog betalen.
Er zal in de bevestigingsmail nog een reglement worden gedeeld m.b.t. sociaal wenselijk gedrag om de reis zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Deze zal ook nogmaals in het hostel komen te hangen waar wij zullen verblijven. Hier zullen regels/consequenties in worden opgenomen betreft alcohol- en drugsgebruik, overlast en misdragingen. Deelname kan op grond van het breken van het reglement ten alle tijden ontzegt worden. De Reiscommissie staat 24/7 klaar voor jullie om problemen op te lossen en een eventuele negatieve sfeer te voorkomen. Bij twijfel altijd zeggen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service