Request edit access
Potencijalni kapaciteti organizacije za apsorpciju inovacije u hrvatskom graditeljstvu
Poštovana/i,

hvala Vam što ste voljni sudjelovati u istraživanju „Potencijalni kapaciteti organizacije za apsorpciju inovacije u hrvatskom graditeljstvu“.
Ovim se upitnikom nastoji ispitati utječe li postojeće znanje i komunikacijska povezanost organizacije u hrvatskom graditeljstvu (poduzeće, ovlašteni ured, visokoškolska ustanova) na njenu sposobnost za prepoznavanje, stjecanje i razumijevanje vanjskog novog znanja, pri čemu se konkretno misli na BIM, kao informacijsko-komunikacijsku inovaciju u graditeljstvu. Informacijsko modeliranje građevine, BIM (Building Information Modelling) je poslovni proces stvaranja i korištenja podataka za projektiranje, građenje i upotrebu građevine kroz njen životni vijek, odnosno digitalni prikaz fizičkih i funkcionalnih karakteristika građevine.
Rezultati istraživanja koristit će se prvenstveno za izradu modela za ocjenu potencijalnih kapaciteta organizacije za apsorpciju inovacije, a biti će javni i dostupni za javnu upotrebu. Osobni podaci o sudionicima istraživanja neće biti javno dostupni.
Ovo istraživanje dio je šireg projekta „Razvoj metodološkog okvira za strateško odlučivanje u visokom obrazovanju“ kojeg financira Hrvatska zaklada za znanost, broj projekta: IP-2014-09-7854.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms