Request edit access
Yoga Camp in Vama Veche, 8-11 iunie
Low key, high vibes, totally chilled - in iunie, 8-11, mergem in yoga retreat la mare si vom sta in Vama Veche, intr-un camping de rulote, amenajate ca niste casute primitoare si nepretentioase.
Cazare Camping "La Rulote" Vama Veche.

Este un retreat conceput in nota relaxata, cu mai mult timp liber intre sesiuni pentru plaja, mare, odihna, citit, plimbat pe plaja.
Mergem la rasarit sa salutam soarele si sa ne imbibam cu ioni:), ne intoarcem pentru micul dejun impreuna, timp liber pana la sesiunea de yoga de seara (pe plaja sau pe gazonul nostru din camping). Vom avea in camping o zona rezervata pentru noi.

Perioada: 8-11 iunie, 3 nopti, 4 zile
Cost : 555 lei
Include: cazare pentru cele 3 nopti, mic dejun sanatos pregatit cu drag de noi, 6 sesiuni de yoga (dimineata si seara). Pentru restul meselor ne organizam la fata locului sau aveti liber sa alegeti cum doriti.

Transport: in masini personale, ne grupam.
- toate activitatile si clasele de yoga


Inscrierea se face prin completarea formularului de mai jos, iar securizarea locului prin achitarea avansului nereturnabill de 100 lei sau a sumei integrale in contul RO24BTRLRONCRT0206163801, Banca Transilvania, titular Mariana Dragan, pana la data de 25 mai.

Email address *
Nume si prenume *
Your answer
e-mail *
Your answer
numar de telefon *
Your answer
Accidentari si probleme de sanatate (aceste informatii sunt confidentiale)
Your answer
Numele si numarul de telefon al unei persoane pe care sa o putem contacta in caz de urgenta
Your answer
Transport (alege o optiune)
Disclaimer: Noi, organizatorii, promitem sa cream o experienta frumoasa pentru voi, participantii, insa fiecare dintre voi isi asuma raspunderea pentru sanatatea sa participand la aceasta tabara. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service