Request edit access
Studentteam
Vad är Studentteam?
Från och med VT20 (efter introduktionen) kommer alla pass på schemat för Timebeer, Fredagsklubben, övriga kvällsevenemang och sittningar att täckas av studentteam istället för att du individuellt skriver upp dig på schemat. Istället för att söka personal till varje pass kommer vi att samarbeta närmare med engagerade kårmedlemmar för att fylla platserna i studentteamen så att vi på Örebro Universitet tillsammans kan driva vårt Kårhus och erbjuda det bästa studentlivet!

Genomförande
Inför terminerna skriver gruppledare av studentteamen upp sig på specifika pass som deras team ska jobba. De pass som innefattas är Timebeer, nattklubbar, övriga kvällsevenemang och sittningar som hålls under terminen.

Ett team har några pass varje månad, men hela teamet kommer aldrig att jobba samtidigt för att ingen ska behöva jobba för ofta. Du kommer alltså inte behöva vara tillgänglig för jobb varje månad utan du ska jobba 3-5 pass under hela terminen, beroende på hur många ni är i ert team. Om ett team inte klarar av att fylla sina pass får de andra teamen hjälpa till och då kan medlemmar från andra team få övriga personliga förmåner.

Hur bildas ett studentteam?
Du kanske redan har ett gäng vänner du tycker om att jobba tillsammans med på Kåren? Perfekt, ni kan självklart vara en del av samma Studentteam även om alla inte tillhör samma sektion. Har du ingen att söka tillsammans med? Det är inga problem heller för vi lovar att alla våra team kommer skapa en grym sammanhållning!

Kriterier
- Det kommer att finnas totalt 6 stycken lika stora Studentteam med plats för max 35 medlemmar, därefter är det kö till studentteamen.
- Genomsnittligt kommer du som medlem i ett studentteam att jobba 3-5 pass per termin, beroende på att hur många ni är i ert team.
- Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara med i ett studentteam och jobba på Kåren.

Förmåner för studentteammedlemmar
Förmånerna för medlemmar i studentteam är både enskilda och gemensamma. Vid inträde i ett studentteam får du genast tillgång till följande förmåner och dessa förmåner gäller under hela perioden du är medlem i studentteamet, för att kunna använda dem krävs ett konto i appen Örebro Kårhus:
- Köföreträde och gratis inträde för dig själv till TB och nattklubb under ordinarie verksamhet.
- Rabatterad mat på TB.
- Gratis kaffe och te på Kårhuset under Kaféts öppettider.

Om gruppförmåner kan du läsa på orebrokarhus.se


Namn:
Your answer
E-mail:
Your answer
Vilken sektion tillhör du?
Vill du vara i samma team med någon/några andra? Här kan du önska både ambassadörer eller andra som tänkt vara med i studentteam.
Your answer
Jag förstår att vid inträde till ett studentteam kommer jag behöva skriva på ett medlemsprotokoll.
OBS! Genom att skriva in dig i detta formulär går du med på att Örebro Kårhus sparar dina kontaktuppgifter.
Vi kontaktar dig senast 12e januari 2020!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy