Request edit access
Arduinon alkeiskurssi 24.01.2015
TÄYNNÄ! TÄMÄ KURSSI JÄRJESTETÄÄN UUDELLEEN TULEVAISUUDESSA. SEURAA LABIN ILMOITTELUA.

Helsinki Hacklab järjestää avoimen Arduino-kurssin lauantaina 24.01. labin omissa tiloissa Takkatie 18:ssa, Pitäjänmäellä. Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy klo 18.

Kurssi on maksuton, mutta edellytämme ilmottautumista etukäteen. Sen teet helposti tällä lomakkeella. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lähetämme vahvistusviestin jossa kerrotaan mahduitko kurssille mukaan vai jäitkö varasijoille.

Päivän aikana tutustumme Arduinon maailmaan ja teemme yksinkertaisia käytännön kytkentöjä. Et tarvitse välttämättä omaa Arduino-korttia, me lainaamme sinulle opiskelupäivien ajaksi. Tarvitset vain oman tietokoneen ja siihen Arduinon ohjelmointiympäristön eli IDEn. Tämä ei ole vaikea asia aloittelijallekaan.

Tutustu ja asenna tämä maksuton ohjelma verkosta mahdollisuuksien mukaan ennen kuin tulet kurssipäivään:
http://arduino.cc/en/Main/Software#toc2

Pitäjänmäelle pääsee kätevästi A- ja L-lähijunilla. Asemalta on reipas 5 minuutin kävelymatka. Bussit tulevat lähelle niin Helsingin keskustan suunnasta kuin Espoon puoleltakin. Mikäli tulet omalla autolla, niin labin läheisyydessä on parkkipaikkoja.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseista niin mailaa: kurssit (at) helsinki.hacklab.fi

Yksityisyydestä. Me Helsinki Hacklabilla kunnioitamme yksityisyyttäsi mahdollisimman pitkälle, emmekä käytä tietoja ilman todella painavaa syytä mihinkään muuhun. Nimesi ja sähköpostiosoittesi tulee näkymään opetushenkilöille ja kurssin järjestäjille.

Helsinki Hacklabilla kurssitoimintaa ihmettelee&koordinoi Hannu Mäkäräinen, puhelin: 044 99 07 468, sähköposti: hannu (at) makarainen.net

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Lisätietoja tai viesti järjestäjille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service