Request edit access
Koncert SOUND OF EUROPE: Koala Voice in Lumberjack
Informacijska točka Europe Direct Savinjska, Celjski mladinski center in Klub študentov občine Celje, organizirajo težko pričakovani koncert SOUND OF EUROPE: Koala Voice in Lumberjack!

KJE? Muzejski trg Celje
KDAJ? petek, 2.7.2021, ob 19.00 uri
VSTOP PROST - prijave obvezne z izpolnitvijo obrazca

***
Dogodek delno financira EU.
Zaradi trenutnih razmer povezanih z epidemijo je vstop na dogodek možen samo s prijavo na dogodek oz. z izpolnitvijo obrazca. V kolikor se bodo razmere sprostile, bomo vse prijavljene o tem obvestili po elektronski pošti.

***
KOALA VOICE
Četverec iz Zasavja, ki ustvarja vesel, brezskrben disco punk, prepojen z nalezljivimi rifi in melodijami, je že nekaj časa aktiven v klubih ter festivalih po Sloveniji in Evropi. Od začetka delovanja leta 2010 do leta 2020, so izdali tri studijske albume in enega akustičnega.
Skupina je postala glas generacije in ga je odločena tudi uporabiti. To potrjuje tudi dejstvo, da je bila njihova pesem Ker tu je vse tako lepo najpogosteje predvajana skladba leta 2019 na slovenskem nacionalnem radiu VAL 202, zanjo pa so dobili tudi nagrado Zlata piščal za komad leta 2019, marca 2021 pa so zanj nominirani na Adria Muzzik Video Awards 2020, kot najboljši indie video.

LUMBERJACK
je skupina petih mladih fantov, ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna energija so številnim že zlezli pod kožo.
V letu 2018, so se pridružili glasbenikom pod okriljem založbe Nika, predstavili svoj prvi EP in nato še debitantski album Brez Nadzora Brez Morale v razprodanem CSK France Prešeren.

***
Na Muzejskem trgu v Celju, ter okoliških ulicah bomo postavili točke, kjer bodo lahko obiskovalci spoznavali države članice v zato namenjenih kotičkih, kot tudi k sodelovanju povabili deležnike, ki so nosilci projektov, ki so sofinancirani iz Evropske unije. Hkrati bo poseben kotiček namenjen EUROPE DIRECT Savinjski, ki bo predstavili letni načrt dogodkov, kot tudi informirali o aktualnih dogajanjih ter poskrbela tudi za brezplačne EU publikacije.


PROGRAM:
1. PREPARTY IN SPREMLJEVALNI PROGRAM ob 19.00 - Več informacij sledi kmalu
2. KONCERT ob 21.00


***
OBVEZNO PREBERITE!

Dogodek se fotografira in snema. S prijavo in udeležbo soglašate, da se vas lahko fotografira in posname, ter da lahko pridobljen material objavimo na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih. Z vpisom svojih osebnih podatkov soglašate, da se vaši osebni podatki obdelujejo za namene izvedbe dogodka ter dokazovanja izvedbene aktivnosti.

S prijavo na udeležbo tudi izjavljam, da se bom na lastno odgovornost udeležil/a omenjenega dogodka.

S prijavo potrjujem, da se dogodka udeležujem pod pogoji PTC - P(rebolevniki) – T(estirani) – C(epljeni)!
Ti pogoji so naslednji: dokazilo o negativnem izvidu opravljenega PCR-testa ali hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur; dokazilo o pozitivnem izvidu PCR-testa, ki je starejše od 10 dni, ne pa starejše od 6 mesecev, razen če zdravnik presodi drugače; potrdilo, da so preboleli covid-19 in da od začetka simptomov ni minilo več kot pol leta; potrdilo o cepljenju za covid-19, s katerim dokazujejo, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer preteklo najmanj 7 dni, pri Moderni, Sputniku, SinoVacu, Biotechu in Sinopharmu pa najmanj 14 dni. Od prejema prvega odmerka proizvajalca AstraZeneca in indijskega cepiva pa mora preteči najmanj 21 dni, pri cepivu proizvajalca Johnson & Johnson pa najmanj 14 dni.

Osebam mlajšim od 18. let ni potrebno upoštevati pogoje PTC.


Potrjujem, da sem izjavo v celoti prebral/a in se z oddajo prijavnice strinjam s pogoji.
Email *
Ime in priimek *
Prebral sem pogoje udeležbe na dogodek in se strinjam z njimi. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy