Request edit access
БРОЈОТ НА УЧЕСНИЦИ ЗА РАБОТИЛНИЦАТА Е ПОПОЛНЕТ И СИТЕ НОВОПРИЈАВЕНИ ЌЕ БИДАТ КОНТАКТИРАНИ ЗА СЛЕДНАТА
Работилницата е отворена за сите ученици кои се грижат за животната средина и со рециклирање отпадот сакаат да создадат креативни творби или предмети со нова употребна вредност.
- Организаторот има обезбедено одредена количина на пластични шишиња од пијалоци, а секој од учесниците пожелно е да донесе и други отпадни материјали за работилницата кои на крај ќе се предадат за рециклирање.
- Отпадните материјали (пластика, шишиња и др.) требада бидат добро измиени за да може учениците да работат со нив.
- Најдобрите творби ќе учествуваат во избор за награди.
- Работилницата ќе се одржува на 12 март 2022 од 10-14 часот во просториите на Џифони Македонија со истовремени присуство од најмногу 10 учесници во една група. Во случај на поголем интерес, работилниците ќе се одржат во повеќе термини во текот на 12 и 13 март 2022 година.
Учеството е целосно бесплатно за сите учесници, но бројот на учесници е ограничен. Приоритетот на учесници ќе биде според редоследот на пријавување.
- Секој учесник ќе добие маичка, ужинка за време на работилницата.
- Бројот на учесници е ограничен. Веднаш по пополнувањето на местата,  ќе добиете емаил со потврда дека сте примени, со информации за распоредот на активностите и начинот на учество.
Следете нѐ на Facebook и на Instagram за сите информации и новости.

За сите информации пишете на нашата Facebook страна или на контакт телефон: 070 222 234

Забелешка: Пред пријавувањето за учество на работилницата потребно е да добиете согласност од вашите родители.
Со пополнувањето на овој формулар потврдувате дека сите информации кои ги давате се точни и дека вашите родители се запознаени и го oдобрија вашето учество на работилницата.
Долу пополнетите податоци „Планет М“ ќе ги чува и обработува во согласност со Законот за заштита на лични податоци и со останатите важечки прописи во Република Сееверна Македонија. Истите ќе се чуваат во временски период колку што е потребно за исполнување на целта заради која се собрани.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Пријавувањето е бесплатно за сите учесници на возраст од 10-18 год.
Име и презиме *
Facebook name: *
Instagram name: *
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Училиште: *
Година на школување *
Телефон за контакт *
Име и презиме на родителот *
Телефон на родител *
e-mail на родителот: *
Потврдувам дека горенаведените информации се точни и дека моите родители се запознаени и го oдобрија моето учество на работилниците на ЕКО ЛАБ Скопје *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy