Request edit access
Lelkes Napok 2022
Itt tudod megadni az adataidat a 2022-es Lelkes Napokon való részvételhez, mely Vajtán kerül megrendezésre, és július 4-tól 9-ig tart.
A jelentkezéshez e lap kitöltése mellett még előleg átutalására is szükség van - olvass tovább a részletekért!
Ha regisztrálsz, de valamilyen rendkívüli helyzet miatt mégis elmarad a tábor, akkor visszafizetünk mindent, amit befizettél.

A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás nyári ifjúsági tábora. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon: http://www.lelkesnapok.hu . A Lelkes napok táborba 15-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak (11-15 évesek) számára a Tini Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk. Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a lelkesnapok@gmail.com email címre.

Helyszín: Zichy kastély, Vajta 7041, Petőfi S. utca 562. Térkép: http://tinyurl.com/maurjpq
A táborban csak az első naptól kezdve lehet részt venni, tehát érkezz meg július 4-én hétfőn 14:00 és 16:30 között! A hét tetszőleges napjáig maradhatsz - mi azért javasoljuk, hogy végig maradj ;) A tábor szombat ebéddel ér véget.

A tábor részvételi díja a választott szállás típustól függ. (8, 6, és 4 ágyas szobák elfogytak! 8 ágyas: 44 500 Ft, 6 ágyas: 46 500 Ft , négyágyas szobában 50 500 Ft) ,csak 2 ágyas: 56 000 Ft.

Kívánjuk, hogy jól érezd magad a táborban! Hogyan lehet elérni, hogy kellemes legyen ez a tábor neked és társaid számára, és tudj találkozni Istennel? Tanulmányozd át a táborrendet ezen a linken: http://mkkm.hu/sites/default/files/Taborrend_Vajta.html

Tennivalók: E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 10. 000 Ft előleget, és június 17. péntekig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.) Ha túljelentkezés van bizonyos szállástípusokra, akkor a 10. 000 Ft előleg beérkezésének idejét vesszük figyelembe. Ha a jelentkezésedet június 17-ig mondod vissza, a teljes összeget visszatérítjük számodra. Ha a jelentkezésedet június 17. után mondod vissza, akkor az előleget nem tudjuk visszatéríteni számodra, csak az azon felül befizetett összeget.
Ha problémát jelent a teljes összeg előteremtése június 17-ig, vagy egyáltalán a táborig, akkor jelezd a megjegyzéseknél, vagy írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com

A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2022. június 17. péntek.
A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-mail címed még egyszer *
Vezetékneved *
Keresztneved *
Étrend *
A megadott étrendektől eltérő étkezést, nem tudunk biztosítani. Amennyiben ezektől eltérő diétán vagy, gondoskodj magadnak ételről. (Kis konyha, hűtővel rendelkezésre áll.) Kérdés esetén -vedd fel velünk a kapcsolatot: lelkesnapok@gmail.com
Születési dátumod *
Év.hónap.nap, azaz yyyy.mm.dd formátumban, például 1999.08.11
Állampolgárság *
Személyazonosító okmány száma *
Ország *
Irányítószám *
Település neve *
Utca, házszám, stb. *
Távozás dátuma *
Utolsó étkezés *
Amelyik napon távozol, azon a napon melyik az utolsó étkezés, amit még igénybe kívánsz venni? Ha végig maradsz, akkor szombati napon távozol, és az ebéd az utolsó étkezés.
Szállás típusa *
A 8, 6, és 4 ágyas szobák elfogytak, csak 2 ágyasra lehet jelentkezni!
Fizetés módja *
A számlát a fent megadott adataidnak megfelelően (név, cím) állítjuk ki. Ha más névre szeretnél számlát kérni, akkor írd az "Egyéb megjegyzések" mezőbe.
Felekezeted *
Pl:
Közösséged neve (ha van)
Milyen tipusú közösségbe jársz? *
Voltál e már Lelkes Napokon? *
Melyik év(ek) ben?
A táborrendet elolvastad és elfogadtad *
Required
Egyéb megjegyzések
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség), vagy a fenti kérdésekre bővebb választ adnál (pl. számlához számlázási cím)
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat és a szállásadó Calvary-Golgota Kft férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai és a Calvary-Golgota Kft. munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Required
Hozzájáruló nyilatkozat kép és hangfelvétel készítéséhez *
A tábor folyamán kép és hangfelvételt készítünk, melyeket a rendezvény után a táborozókkal megosztunk. A felvételek kezelője és tárolója a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. A táborozó a jelentkezés leadásakor hozzájárul, hogy szerepelhet az általunk készített felvételeken. Felvételek eltávolítását írásban kérvényezhetik a lelkesnapok@gmail.com email címen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy