Request edit access
Vándorbölcső
Ezen az űrlapon várjuk a jelentkezéseket a nagybányai Teleki Magyar Ház vándorbölcsőire, amelyeket Czotter András asztalosmester, az Ágymester Manufaktúra tulajdonosa adományozott nekünk, s amelyeket 2017 márciusától vándoroltatunk Máramaros megyében.

A bölcsőkre folyamatos a jelentkezés - tehát bármikor eljuttathatjátok hozzánk, egy későbbi időpontra is. Ha több a jelentkezés, sorsolás útján döntjük el, hogy melyik családhoz kerülhet. A bölcső 4 hónapig van egy családnál, amíg a baba ki nem növi. Az aktuális sorsolási időpontot egy-két héttel korábban tudjuk megadni.

Kizárólag Máramaros megyében élő családok jelentkezését várjuk! Kiemelten számítunk az első gyermeket váró házaspárok, és a 3. gyermeküket váró családok jelentkezésére.

Közös célunk, hogy minél több magyar gyermek szülessen közösségünkben. A vándorbölcső annak a jelképe, hogy a család gyermekvállalása nem egyéni feladat, hogy szeretettel, segítséggel mindannyian mellettetek állunk.

Kérjük vállaljátok, hogy, ha „bölcsőtulajdonosok” lesztek, pár képet rendelkezésünkre bocsátotok a babával és a bölcsővel, amelyet megjelentetünk fórumainkon. Azzal, hogy kis nyilvánosságot vállaltok, ti is a családbarát-gyermekbarát szemlélet terjesztését szolgáljátok.

A bölcső kiváló minőségű, környezetbarát faanyagból készült és matraccal együtt szállítjuk. Mellette egy könyv is körbejár, amibe minden babáról pár gondolat, kép is bekerül, ebben is számítunk az együttműködésre.

Ha további kérdésed volna, telefonálj a +40-740-751490 telefonszámra, tedd fel kérdésedet az űrlap végén, vagy írj a dludovicus@gmail.com ímél-címre.

Neved *
Your answer
"Viszonyod" a születendő babához *
pl. anya, apa, nagyszülő
Your answer
E-mail cím *
A jelentkezőket e-mailben, vagy telefonon értesítjük a vándorbölcső várható sorsolásáról. Kérjük, olyan címet adj meg, amelyet biztosan olvasol!
Your answer
Telefonszám *
A jelentkezőket e-mailben, vagy telefonon értesítjük a vándorbölcső várható sorsolásáról. Kérjük, olyan telefonszámot adj meg, amit biztosan használsz!
Your answer
A baba várható érkezésének ideje *
Ha nem is tudod a "hivatalos időpontot", írj be egy hozzávetőleges dátumot, hogy mindig az aktuálisan érkező babák között tudjuk sorsolni a bölcsőt!
MM
/
DD
/
YYYY
A család címe, ahová a babát várjátok, ahová a bölcsőt el kell juttatni, ha ti kapnátok *
A bölcső eljuttatásában kérni szoktuk a szerencsés családok segítségét is. Szétszerelt állapotban könnyen szállítható.
Your answer
Írjatok pár mondatot a családotokról és arról, hogy miért szeretnétek a bölcsőt? *
Your answer
Vállaljuk a vándorbölcsővel járó (előre egyeztetett) nyilvánosságot. Vállaljuk, hogy használat után tisztán és megkímélt állapotban adjuk tovább a bölcsőt. *
Megjegyzés, kérdés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms