Request edit access
Invitaţie de înscriere în platforma ''România Tradiţiilor Creative''
Dragii noștri,

Cu bucurie vă anunțăm că s-a lansat Platforma ''România Tradiţiilor Creative'' a cărui eveniment central îl reprezintă Forumul Tradiţiilor Creative, proiect iniţiat de Muzeul Țăranului Român din București ce se va desfășura în această toamnă.
Ne propunem ca aceasta să fie un loc de întâlnire al reprezentanților tradițiilor creative - domeniu emergent care îmbină industriile creative cu valorificarea patrimoniului cultural.

Forumul Tradiţiilor Creative este implementat în perioada 16 ianuarie - 31 octombrie 2017 de către Muzeul Național al Țăranului Român (MŢR), cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN) şi sub înaltul patronaj al Reprezentanţei Comisiei Europene în România..

În parteneriat cu DC Communication, Ordinul Arhitecţilor din România, Fundaţia Calea Victoriei şi Masterul de Studii Vizuale și Societate din cadrul SNSPA, ne dorim să dezvoltăm platforma cu inițiative cât mai variate din domeniul tradițiilor creative.

Dacă în activitatea dumneavoastră implementați proiecte sau realizați produse care au la bază:
o O sursă tradițională de inspirație
o O modalitate creativă de valorificare a acesteia
o Un aport social / economic sustenabil,
vă invităm să vă înscrieți pe platformă.

Vă rugăm să completați formularul de aici (http://bit.ly/2rRiG8a) cu informații legate de specificul activității dumneavoastră. În urma completării, informaţiile pe care ni le puneți la dispoziție vor fi evaluate de către o Comisie de specialitate, cu scopul de a selecta meşteşugari, antreprenori sau inițiatori individuali la următoarea ediţie a Forumului Tradiţiilor Creative.

Dacă vă înscrieţi în cele trei direcţii, aşteptăm cu drag proiectele şi produsele voastre pe care le vom promova pe siteul platformei sau expune în timpul evenimentelor create de echipa România Tradiţiilor Creative. Această înscriere va rămâne deschisă până la notificări ulterioare.

Pentru mai multe informaţii cu privire la domeniul tradiţiilor creative, vă aşteptăm să consultaţi Manifestul Platformei (https://issuu.com/romaniatraditiilorcreative/docs/manifest_traditii_creative_lansare_). Pe noi ne găsiţi pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/TraditiiCreative/) și, în curând, pe site-ul oficial al Platformei.

Pentru mai multe informaţii cu privire la desfăşurarea acestui proiect sau la completarea formularului, le puteți contacta pe colegele noastre Oana Perju (e-mail: perju.oana@gmail.com, tel.: 0722 66 81 80) sau Iris Şerban (e-mail: forumultraditiilorcreative@gmail.com, tel.: 0754 55 65 29).

Vă așteptăm!

Echipa Forumului Tradiţiilor Creative

Date generale
Vă rugăm să ne daţi câteva informaţii cu privire la forma de funcţionare, tipul proiectului sau produsului şi locul unde vă desfăşuraţi activitatea:
Numele și prenumele solicitantului *
Statutul participantului (S.R.L., PFA, ONG, asociaţie etc.) *
Required
Date de contact (e-mail, telefon, website, pagină Facebook etc) *
Locul de desfăşurare a activităţii (judeţ şi localitate) *
Denumirea proiectului sau produsului care se înscrie în categoria tradiţiilor creative *
Informaţii specifice
Vă rugăm să detaliaţi motivele pentru care consideraţi că vă înscrieţi în categoria tradiţiilor creative, în funcţie de cerinţele de mai jos:
Care consideraţi că este modalitatea creativă de valorificare a acesteia? *
Care este sursa tradiţională de inspiraţie? *
Vă mulţumim și vă aşteptăm să vă alăturaţi platformei ''România Tradiţiilor Creative''!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy