Request edit access
Formulari i regjistrimit KID TIME/KID TIME Enrollment form
Ju lutemi plotësojeni formularin dhe dërgojeni duke klikuar 'SUBMIT' në fund të faqes. Do ju kontaktojmë sapo ta marrim formularin/Please complete the form and send it by clicking "SUBMIT'. We will contact you upon the receipt of the form.

*Kërkon përgjigje/Required answer

Emri i plotë/Full name *
Your answer
Atësia/Father's name *
Your answer
Gjina/Sex *
Nr. i telefonit/Phone number *
Your answer
Nr. i telefonit në rast urgjence/Phone number in case of emergency *
Your answer
Emaili/Email
Your answer
Mosha/Age *
Required
Klasa/Grade *
Required
Emri i shkollës/School *
Shkruani emrin e shkollës që frekuenton fëmija/ Write the name of your child's school:
Your answer
Informata të rëndësishme/Important information *
Tregoni nëse fëmija juaj ka ndonjë sëmundje, alergji apo tjetër problem mjekësor të cilin duhe ta ta dimë/Write about any medical condition or allergies your child may have:
Your answer
Qëndrimi ditor/Daycare duration *
Shënoni prej cilës kohë në cilën kohë doni që ne të kujdesemi për fëmijën tuaj/Write the desired time of the daycare:
Your answer
Transporti/Transport *
Required
Ushqimi/Meal plan *
Required
Kurs gjuhe/Language course *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service