Request edit access
Still til verv i Bergen MDG

Stortingsvalget så vidt er bak oss. Vi retter nå blikket mot kommune- og fylkestingsvalget i 2023. På årsmøte 2022 skal det velges medlemmer til både program- og nominasjonskomite.

Litt om hver komité:

Programkomiteen skal lede og koordinere arbeidet med utforming av lokalt partiprogram, som Bergen MDG går til valg på i 2023. Komiteen skal bestå av 3-5 medlemmer. Det vil selvfølgelig være mulig for alle medlemmer å delta i programarbeidet, og informasjon om dette kommer i løpet av våren.

Nominasjonskomiteen skal lage forslag til valgliste for kommunevalget 2023. Komiteen skal bestå av 3-5 medlemmer. Medlemmer av nominasjonskomiteen kan ikke selv innstilles til valglisten.

I tillegg til faste medlemmer bør det også være et antall varamedlemmer i hver komite.

Dersom du kunne tenke deg et verv i en eller flere av disse komiteene, ber vi om at du melder din interesse i dette skjemaet innen 1. november.

Det er viktig at alle som melder sin interesse på forhånd er innforstått med den arbeidsbelastning vervet medfører, og er sikker på å kunne stå løpet ut. Når det er sagt håper vi at flest mulig melder seg :)

Hilsen valgkomiteen

Monica Sandtorv (leder av valgkomiteen)
Paul Richard Johannessen
Katrine Nødtvedt
Kjell Magne Fagerbakke

Har du spørsmål, send epost til mosandtorv@hotmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvilken komite ønsker du å stille til? *
Required
Ditt navn *
Din epost *
Ditt telefonnummer *
Kort om deg selv og din motivasjon *
Andre kommentarer?
Valgkomiteen vil bare bruke opplysningene om deg til formålene vi har fortalt om i dette skjemaet. Vi behandler opplysningene konfidensielt og i samsvar med personvernregelverket.
 Det er bare medlemmer av valgkomiteen som skal ha tilgang til opplysningene dine. Personopplysningene som samles inn via dette skjemaet vil bli slettet innen rimelig tid i etterkant av årsmøtet i Bergen MDG 2022. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy