Request edit access
Regisztráció - középiskolásoknak
A Magyar Vöröskereszt a hajléktalan ellátás területén vezető szociális szolgáltató az Észak-Magyarországi régióban. Az 1994 óta folyamatosan bővülő szolgáltatásaival – 80 fős éjjeli menedékhelyével, 100 fős átmeneti szállásával, 60 fős szociális otthonával, 58 fős időszakos éjjeli menedékhelyével, 15 fős befogadó szálláshelyével és 100 fős nappali melegedőjével, népkonyhájával és utcai szociális szolgáltatásával – krízisidőszakban 313 hajléktalan emberről gondoskodik naponta. NYÍLT NAPON betekintést engedünk munkánkba. (Eseményünkön óránként tíz fős csoportokat tudunk fogadni.)
A max. 10 fős csoport fogadásáról értesítést küldünk a kísérő pedagógus email címére *
A nyílt napon a jelentkezés sorrendjében kétszer 10 fős csoportot tud fogadni a Hajléktalanokat Gondozó Központ. Előfordulhat, hogy túljelentkezés esetén elutasító válasz kap az érdeklődő. Megértésüket köszönjük!
Középiskola neve *
Your answer
Választott kezdő időpont:
Évfolyam: *
Your answer
Csoport létszám: *
Your answer
Kísérőpedagógus neve: *
Your answer
Kísérőpedagógus email címe: *
Your answer
Kísérőpedagógus telefonszáma: *
Your answer
Egyéb jelzés a csoporttal kapcsolatban
Your answer
Figyelem! Tájékoztatjuk, hogy a rendezvény a sajtó számára nyilvános, az eseményről készülő kép- és hangfelvételek a hazai és helyi sajtóban megjelennek, illetve a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének honlapján és közösségi online felületein közzétesszük. A rendezvényen való részvétételével Ön hozzájárul a kép- és hangfelvételekhez, és azok közzétételéhez. *
Hozzájárulok, hogy a szervezők adatbázisukban rögzítsék adataimat a konferenciaszervezés és a kapcsolattartás miatt. *
Információ, észrevételek: 06 70 933 8253
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service