Request edit access
SCRISOARE DE INTENȚIE
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi Obiectiv specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană Beneficiar: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „EURONEST" - A.D.I.E.
Prezentul proiect, implementat de A.D.I. Euronest în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Eastern Marketing Insights, îsi propune adoptarea unui ansamblu integrat de măsuri care să contribuie la stimularea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării a 30 de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din Regiunea de dezvoltare Nord-Est de către persoane aflate în Diaspora.
Untitled title
Nume/Prenume *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Țara de rezidență în Diaspora *
Your answer
Județul de domiciliu/reședință din țară
Your answer
O scurtă descriere a domeniului în care se dorește deschiderea StartUp-ului și a ideii de afacere:
Your answer
Care este statusul actual pe piața muncii?(angajat, inclusiv pe cont propriu; șomer; inactiv; altă categorie - specificați)
Your answer
Pentru informații actualizate despre condițiile de eligibilitate, calendarul activităților, vă rugăm să urmăriți site-ul www.adieuronest.ro și pagina de FB https://www.facebook.com/Euronest.Romania/?ref=settings *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms