Request edit access
UpBeat forum socijalnih inovacija – vol. 3
Social impact economy - governance models in enterprises and paths for development in Europe and the Western Balkans

Mjesto događaja: hotel “Budva”, Budva
17 Septembar 2019.

Upbeat hub u saradnji sa DIESIS mrežom i ADP-Zid, sa zadovoljstvom vas poziva na Upbeat forum društvenih inovacija - vol. 3 koja je u potpunosti posvećena community impact ekonomiji. Forum će se održati u hotelu Budva, u Budvi 17. septembra 2019. godine, sa početkom u 09.00.
U glavnom gradu turističke industrije Crne Gore okupiće se oko 80 aktera biznisa orjentisanog na razvoj zajednice, praktičara, i mladih zainteresovanih za za razvoj biznisa i vlastitu ulogu u zajednici. U programu se očekuje se eksperata iz više Evropskih zemalja, zemalja regiona Zapadnog Balkana i predstavnika Diesis mreže, sve sa ciljem traganja za novim pristupom razvoju ove vrste ekonomije u regionu. Forum je prilika za unapređenje dijaloga o saradnji zainteresovanih strana društvene ekonomije, privrede u zajednici i pristalica, ali i mesto za analizu trendova koji mogu doprinijeti saradnji i razvoju različitih oblika partnerstva i platformi na regionalnom nivou i unutar regiona zapadnog Balkana.
Forum će biti domaćin važnog EU događaja, i dio je „R2G – Rights to Grow“, dvogodišnjeg projekta koji vodi DIESIS, a finansira ga Evropska komisija u okviru budžetske linije „Informacije, konsultacije i učešće predstavnika kompanija". Cilj projekta je mapiranje modela upravljanja biznisima orjentisanim na razvoj zajednice širom Evrope, identifikacija i analiza dobrih praksi i izrada preporuka politike za EU, nacionalne i lokalne institucije i zainteresovane strane da podstaknu rast community impact ekonomije u Evropi.

Ovim putem Vas molimo da ispunite prijavu za učešće.
Potvrdu učešća sa finalnom agendom, zainteresovani će dobiti do 05. septembra.
Organizator je obezbijedio prevoz učesnika iz Podgorice do Budve, i pokriva trškove organizacije u koje su uključen obrok i prateći materijal.
Email address *
Ime i Prezime *
Your answer
Grad *
Your answer
Broj telefona
Your answer
Email: *
Your answer
Zanimanje *
Your answer
Ako ste student, navedite na kom ste fakultetu i koja godina *
Your answer
Motiv za učešće u treningu i planovi u vezi razvoja biznisa orjentisanog na razvoj zajednice *
Your answer
Transport: *
Grad iz kog Vam je potreban prevoz: *
Your answer
Potvrdu učešća sa finalnom agendom, zainteresovani će dobiti do 05. septembra. Organizator je obezbijedio prevoz učesnika iz Podgorice do Budve, i pokriva troškove organizacije u koje su uključen obrok i prateći materijal. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: hosting.zid@gmail.com
HVALA!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service