Request edit access
ANËTARËSIM NË KLUBIN E LIBRIT - TIRANA LEXON
Kaloni një ditë ndryshe në Tiranë!

Bashkia Tiranë dhe Drejtoria e Rinisë ndërmerr iniciativën për të krijuar disa klube leximi për të rinjtë e Tiranës. Qëllimi është që ata të kenë mundësinë të socializohen me bashkëmoshatarët e tyre, ta kalojnë kohën në mënyrë produktive, të zhvillojnë mendimin kritik dhe të marrin perspektiva të reja në shërbim të rritjes së kapacitetit të tyre individual dhe shoqërisë shqipëtare në terma afatgjatë.

Klubi do të zhvillohet në një prej 8 bibliotekave të lagjeve në Tiranë dhe anëtarët do të ndahen në bazë të moshave dhe adresave të tyre.

Sugjerohet të vini me mendje të hapur. Mund ta gjeni librin tuaj të preferuar të rradhës aksidentalisht!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
EMRI *
MBIEMRI *
MOSHA *
ADRESA E BANIMIT
NUMRI I KONTAKTIT *
ADRESA E EMAIL-IT
ZGJIDHNI NJË BIBLIOTEKË QË KENI MË PRANË OSE KU DO TË DËSHIRONIT TË ZHVILLOHEJ KLUBI I LIBRIT *
SHKOLLA OSE UNIVERSITETI QË FREKUENTONI *
ZHANRI JUAJ I PREFERUAR
SUGJERONI DISA LIBRA QË DO DËSHIRONIT T’I LEXONIT GJATË KLUBIT TË LIBRIT
NË CILËN DITË TË JAVËS DËSHIRONI QË TË ZHVILLOHET KLUBI I LIBRIT? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy