Request edit access
Kerékpáros vándortábor-vezető képzés - jelentkezés várólistára
A KERÉKPÁROS VÁNDORTÁBOR-VEZETŐ akkreditált pedagógus-továbbképzésre jelentkezni 2018. február 1-től lehet. A kiírásban jelzett feltételek szerint nem pedagógus érdeklődők jelentkezését is várjuk a képzésekre. A jelentkezés az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.

A továbbképzés célcsoportja: Olyan pedagógusok, pedagógus munkakörben foglalkoztatott személyek, akik kerékpáros kirándulásokat, túrákat, ezek közül is kiemelten kerékpáros vándortáborokat szerveztek korábban, vagy ilyeneket szeretnének szervezni a jövőben. Intézményi természetjáró túraszakkörök, egyesületek, körök, stb. vezetői, tagjai, segítői, illetve az iskolával együttműködésben lévő egyesületek pedagógus végzettségű (pedagógus munkakörben foglalkoztatott) dolgozói. A Bejárható Magyarország kerettantervet bármely formában megvalósító iskolák pedagógusai.

A továbbképzésen való részvétel nyitott olyan személyek számára is, akik rendelkeznek olyan végzettséggel vagy képesítéssel, amely alapján ők gyerekekkel foglalkozhatnak (pl. óvodapedagógus, edző, rekreáció szak, stb.). Utóbbiak részvételéről a képzésen a vándortáborokat szervező Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség minden esetben egyedi döntést hoz. A képzés sikeres elvégzése esetén a Bringakultúra Egyesület oklevelet állít ki, mely táborkísérői jogosultságot biztosít az oklevél tulajdonosa számára.

A képzés részletei a Bringásvándor honlapon (http://www.bringasvandor.hu/kepzes), illetve a Pedagógus-továbbképzés Akkreditációs Rendszerben (http://pedakkred.oh.gov.hu/PedAkkred/Catalogue/CatalogueDetails.aspx?Id=6431) olvashatók.

Email address *
Név *
Your answer
Születési név *
Your answer
Anyja neve *
Your answer
Születési hely, idő *
Your answer
Lakcím *
Your answer
Levelezési cím
Your answer
E-mail-cím *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Pedagógus (tanító vagy bármely tanár szak) végzettséggel rendelkezik-e? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms