Request edit access
ÚJ - Nagy Angol Szótanuló Kihívás - megrendelőlap
Ennek az űrlapnak a segítségével megrendelheted a Rhyme Time módszerre épített Nagy Angol Szótanuló Kihívást, ami egy online játékos otthoni angol tanfolyam!

Április 24. éjfélig 36% kedvezményt adok a program árából. Figyelem! Csak 1 helyet tudok ezen a last minute áron biztosítani. Várlak szeretettel!

Petri Barbi
a Rhyme Time at Home VIP Club megálmodója
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Köszönöm, hogy jelentkezel a Nagy Angol Szótanuló Kihívásra!
Mit tartalmaz a Nagy Szótanuló Kihívás csomag 54.870 Ft helyett 34.990 Ft-ért, azaz 36% kedvezménnyel?
1. Listen and Learn: First English Words hangoskönyv, mely 8, gyerekeknek kedves témát dolgoz fel (pl. Állatok, Járművek, Ételek), témánként 16 szóval (összesen 128 szó), kedves illusztrációkkal. Autentikus brit angol kiejtéssel szólalnak meg a gombok, amiket imádnak a kicsik nyomkodni. 1 éves kortól ajánlott (előtte anya nyomkodja).

2. Very first words keménylapos miniszótár gyurmafigurás animációval. A gyerekek kedvenc helyszíneit jeleníti meg, pl. a Játékos polcot és a Kertet. Több, mint 100 szó kel életre a könyben. 2 éves kortól ajánlott.

3. Hasznos Andrea: Baba angol című könyve, ami a kétnyelvű nevelés alfája és omegája, elméleti és gyakorlati képzést is nyújt a játékos angolozáshoz Nektek, szülőknek.

4. Hasznos Andrea: Baba-mama szótár (15 oldalas, a4 méretű pdf fájl).

5. Autentikus angol úti mesekönyv, mely szellemes, rövid, látványosan illusztrált és nagyon praktikus, mert épp elfér a táskádba, és gyermeked életkorának megfelelő témát dolgoz fel.

6. 12 heti, vagyis negyedéves Rhyme Time At Home VIP tagságot.

7. 16 db, egyszerű, otthon (vagy bárhol máshol) elvégezhető, a játékos angolozást segítő módszertani anyag és élménynapló, mely rendszeresen emailben érkezik és kinyomtathatod. Nem csak a tippek miatt fontos! Nem titkolt célja az is, hogy motiváljalak és rendszeresen angolozásra bírjalak, ami kulcsfontosságú az életre szóló eredményhez.

8. Folyamatos szakmai és kreatív segítségnyújtás tőlem, azaz Petri Barbi Rhyme Time Zenebölcsi és Rhyme Time At Home VIP Club alapítótól és Uborne angol gyerekkönyv-tanácsadótól.

9. 30 perc egyéni skype tanácsadás a kihívással és az otthoni angolozással kapcsolatban, amit akár több részletben is felhasználhatsz (Petri Barbitól, a program vezetőjétől, vagyis tőlem).

10. Vadi új személyreszabott autentikus angol készségfejlesztő gyerekkönyvajánló elkészítése gyermekeidnek (ha már kértél tőlem ilyet régebben, akkor is érdemes élni a lehetőséggel, mert rengeteg új könyv érkezett).

11. A kétnyelvű nevelésről szóló publikációk, tudományos kutatások folyamatos megosztása Veled.

12. A VIP tagság ideje alatt 5% extra kedvezmény a bookfairy.hu Usborne kiadványaiból és a programokból, értéke csak Tőled függ, de átlagban 10.000 Ft-ot szoktak sprólni a VIP tagok, vannak, akik ennél többet is...

13. Ingyenes kiszállítás.
A Nagy Szótanuló Kihívás tartalma 1
A Nagy Szótanuló Kihívás tartalma 2
Jelentkezz 36 % kedvezménnyel a Nagy Angol Szótanuló Kihívásra! HA A NYUSZI HOPPÁ 5.000 FT BEUGRÓT SZERETNÉD IGÉNYBE VENNI, A KUPONKÓD MEZŐBE ÍRD: NYUSZIHOPPA *
GRATULÁLOK A DÖNTÉSEDHEZ!
Ennek a csomagnak a megrendelésével végre jelentősen hozzájárultál ahhoz, hogy gyermeke(i)ddel még több és újabb izgalmas közös élményeket élj át angolul. Hamarosan brillírozni fogtok.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy