Request edit access
Dunaújvárosi Egyetem Gólyatábor 2018
Kedves Felsőbb Éves Hallgató!

Amennyiben szeretnél hozzájárulni egy fergeteges gólyatáborhoz, a lehető legjobb helyen jársz!

✔️16 db tankörvezetőt keresünk, akik terelgetik a friss hallgatókat, segédkeznek, hogy első itt töltött napjaikon örök emlékek szülessenek, belekóstolhassanak a DUE életérzésbe. Azonban a tankörvezetők felelősséggel tartoznak a tankörükben lévő gólyákért, kötelességük vigyázni is rájuk.

✔️Minden tankör élére két vezetőt keresünk, akik közül legalább az egyiknek legalább ❗️❗️harmadévesnek❗️❗️ kell lennie, kérjük ezek fényében jelentkezzetek! Ez pusztán azt a célt szolgálja, hogy ne legyen egy csapatban két, tapasztalattal nem rendelkező újonc :)

✔️A tankörvezetők számára 💲💲5.000 Ft💲💲 lesz a gólyatábor, ami tartalmazza az étkezést, az egységes pólót, valamint az esti zenés-tánczos mulatságokra való belépőt.

✔️Valamivel hálátlanabb feladat a segítők dolga, azonban ők legalább annyiban hozzájárulnak a gólyatábor sikeréhez, mint a tankörvezetők! 2 db segítőt keresünk akiknek a dolga a játékok előkészítése, szék pakolás, szemétszedés, stb. Ez napi 4-6 óra könnyű fizikai munkát takar. Bérezés 5000 Ft/nap.
Október hónapban őket ösztöndíjjal jutalmazzuk, illetve a gólyatábor számukra térítésmentes.

✔️Regisztrációs határidő: 2018. augusztus 19. vasárnap 23:59🕛

✔️A regisztráció során megadott összes adatot a Dunaújvárosi Egyetem Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat alapján kezeljük. A dokumentum megtalálható a www.uniduna.hu weboldalon a Rólunk menüpont, Szabályzatok almenüpont alatt.

❗️❗️❗️Fontos: Ha beregisztráltál, de később kiderül, hogy nem tudsz mégsem eljönni, jelezheted felénk egészen a regisztrációs határidő végéig, és így töröljük regisztrációdat, valamint az esetlegesen kiírt részvételi díjat. Amennyiben ezt határidőn felül teszed meg, már nem áll módunkban a fizetési kötelezettség alól felmenteni! A tétel teljesítése vonatkozik azokra is, akik nem jelennek meg a gólyatáborban, és nem jelzik azt a szervezők - EHÖK - felé.
Megértésed köszönjük!

Várjuk jelentkezéseteket!

Baráti üdvözlettel,
EHÖK Csapata

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms