Request edit access
Jelentkezési lap - Nyitott Szív kiscsoportos helyreállító program
2019. július 22-28-ig tartó Intenzív Képzési Program
Hely.: 2030 Érd, Jenő utca 15-19. Epicentrum Rendezvényközpont

Volt már olyan érzésed, hogy nem azt az életet éled, amit Isten neked szánt? Nem véletlen. Tényleg így van. A gyermekkori sérüléseink, amik lehetnek testi, lelki, szellemi sérülések, elzárják előlünk a lehetőséget, hogy "normális" felnőttként éljünk ma a párkapcsolatunkban, a családunkban a munkahelyünkön. Olyan sérüléseket hordozunk, amiken keresztül másnak látjuk a világot, mint amilyen.
Van megoldás. Megszabadulhatunk a sérüléseinktől és el kezdhetjük élni azt az életet, ami végre boldoggá tesz!
Ezen a héten bibliai történeteken keresztül megnézzük a saját sérüléseinket és megvilágításba kerülnek a dolgok.

Ha úgy érzed, hogy már nehéz a terhed, akkor ne habozz és jelentkezz!

A képzésre jelentkezők száma korlátozott. Az idei évben valószínűleg három kiscsoportot tudunk indítani. Egy-egy kiscsoport létszáma maximum 6 fő.
A jelentkezés 5.000,-Ft előleg megfizetése után válik érvényessé.

Email address *
Adatok
Név: *
Your answer
Születési éved: *
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Közösség:
Your answer
Közösségi szolgálatod:
Your answer
Vettél-e már részt Nyitott Szív Tanfolyamon? *
Ha igen, hol és mikor?
Your answer
Honnan hallottál a Nyitott Szív Szolgálatról? *
Your answer
Tábor részvételi díja:
Több fizetési lehetőség is rendelkezésedre áll. Kérjük válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt! Minden esetben 5.000,- előleg megfizetésével tudod érvényessé tenni a jelentkezésedet, melyet a Só és Világosság Alapítvány Erste banknál vezetett 11996705-06310936-10000001 számú számlájára tudsz befizetni. Közleményként a képzés azonosítója: "2019IKP" és a résztvevő neve legyen feltüntetve.
Május 31-ig jelentkezem és regisztrációs díjat is megfizetem, így a részvételi díj: 45.000,-Ft. A díj tartalmazza: Tanfolyam, kézikönyv, szállás, teljes ellátás
Május 31-ig jelentkezem és a regisztrációs díjat is megfizetem, de nem kérek szállást, így a díj: 25.000,-Ft
Június 1 után jelentkezem és a regisztrációs díjat a jelentkezéssel egy időben megfizetem, így a részvételi díj: 55.000,-Ft. A díj tartalmazza: Tanfolyam, kézikönyv, szállás, teljes ellátás.
Június 1. után jelentkezem és a regisztrációs díjat a jelentkezéssel egy időben megfizetem, de nem kérek szállást, így a részvételi díj: 35.000,-Ft.
Szeretném igénybe venni a 10%-os lelkipásztori kedvezményt!
Szeretném igénybe venni az ösztöndíjjal támogatott kérelmet! Ösztöndíj kérelmedet az info@nyitottsziv.hu e-mail címre várjuk!
Adatvédelmi nyilatkozat*
A fent megadott adatokat (név, lakóhely, e-mail cím, telefonszám, ) az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint bizalmasan kezeljük, kizárólag jelen kurzus, illetve a Nyitott Szív Szolgálat egyéb alkalmainak szervezéséhez használjuk fel kapcsolattartás és tájékoztatás céljából, azokat harmadik személynek semmilyen formában tovább nem adjuk. A szervező kizárólag olyan személyes adatokat kezel, amelyeket az érintettek az adatkezeléshez való hozzájárulás alapján, a regisztrációs űrlap kitöltésekor önkéntesen bocsátanak rendelkezésére. A részvevő a kurzus befejezését követően bármikor, indoklás nélkül kérheti személyes adatainak törlését. * A fenti adatkezelési feltételeket megismertem és elfogadom.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service