Request edit access
Книги в разговор, vol.1 - 24.01.2017

Хората създават книгите, а книгите променят хората. Днес не е достатъчно просто да си добър в нещо. Важно е да споделяш своите способности и опит с хората около себе си и дори по света. Хиляди са хората, успели в своя бизнес, личен живот и мечти, които осъзнават нуждата да споделят за своите трудности по пътя към личностния или професионален успех и да помогнат на още повече хора да достигнат до най-важната цел за всеки човек в краткия му житейски път, а именно да бъде щастлив. Но не да робува на чужди критерии за щастие, а да намери измеренията на своето собствено, уникално щастие, базирано на познанието за самия себе си и средата, в която живеем.

Ето защо решихме да създадем „Книги в разговор“ – редовни месечни срещи в Limacon, на които да споделяме впечатления и мнения от книги, които сме прочели и които са ни вдъхновили. Книги за личностно развитие, мениджмънт умения, добри съвети за бизнес и биографии на хора, които са вдъхновили милиони други по света да не спират да преследват мечтите си и да търсят собствената формула на щастието.

Присъедини се и ти и обогати не само знанията си, но и своя социален капитал, като срещнеш хора като теб – жадни за книги и разговор. Хора, желаещи да споделят идеите си и да развиват себе си. Хора, които искат да покажат на света колко е хубаво да се учиш от другите и да предаваш нататък.

Събираме се всеки месец, като датата и часа се определят в началото, за да имаме време да прочетем или помислим върху темата на книгата, която сме избрали за следващата ни среща.

Първата ни среща ще се случи на 24.01. от 19:00ч., а книгата, на която избрахме да я посветим е писана за един велик новатор и визионер, който вече не е сред нас – Стив Джобс.

„Презентирай като Стив Джобс: Как да бъдем невероятно успешни пред всяка аудитория“ е алманах за всеки, който иска да е вдъхновяващ презентатор. Ще поговорим за основните качества и техники на добрата презентация и ще споделим собствен опит.


Вход: 5лв. /включва и чаша хубаво червено вино/

Име
Your answer
С какво се занимаваш
Your answer
Чел ли си книгата?
Phone
Your answer
E-mail *
Your answer
Предложи ни друга интересна книга за следваща среща
Your answer
Looking forward to meeting you!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service