Request edit access
Maardu Gümnaasiumi andmekaitsetingimused ja nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Условия защиты данных Маардуской гимназии и согласие на обработку данных
Isikuandmete töötlemine on mistahes isikuandmetega tehtav toiming. Töötleme Teie isikuandmeid minimaalses mahus, mis on vajalik kooli põhimääruses sätestatud ülesannete täitmiseks (обработка персональных данных - это любая операция с персональными данными. Мы обработаем Ваши персональные данные до минимума, необходимого для выполнения задач, предусмотренных в Уставе школы). Isikuandmete töötlemine on kooskõlas Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmääruse ja isikuandmete kaitse seadusega (обработка персональных данных осуществляется в соответствии с Общими положениями Европейского союза о защите данных и Законом о защите персональных данных). Maardu Gümnaasium töötleb isikuandmeid (ees- ja perekonnanimi, isikukood, sünniaeg, elukoha aadress, kontaktandmed) avaliku ülesande täitmisel, juriidilise kohustuse täitmisel, Teiega sõlmitud lepingu täitmisel (Маардуская Гимназия обрабатывает личные данные (имя, фамилия, личный код , дата рождения , адрес места жительства , контактные данные): при выполнении общественных заданий, при выполнении юридических обязанностей, при выполнении договорённостей с Вами). Kui soovime Teie isikuandmeid töödelda eespool nimetamata alusel, küsime Teilt selleks nõusolekut, milles nimetame töödeldavad isikuandmed (если мы захотим обработать ваши персональные данные на основе, отличной от упомянутой выше, мы попросим вашего согласия, в котором мы укажем персональные данные, подлежащие обработке).
Nõusolekut vajame järgmistel põhjustel (просим Ваше согласие на следующее):
1. Õpilase nime, nägu fotol või videol ja loomingulise töö avalikustamiseks kooli veebilehel, kooli sotsiaalmeedia kanalites või muudes hariduslikes sotsiaalmeedia kanalites ning kooli siseruumides, eesmärgiks koolielu kajastamine (имя ученика, лицо на фотографии или видео, а также для публикации творческой работы на веб-сайте школы, на школьных каналах социальных сетей или других образовательных каналах социальных сетей, а также внутри школы с целью освещения школьной жизни).
2. Vanema e-posti aadressi lisamiseks klassi ja kooli vanemate listi, eesmärgiks suhtluse hõlbustamine kooli töötajate ja vanemate vahel ning koolielu puudutava teabe edastamine (для внесения адреса электронной почты родителя в лист родителей школы и класса с целью передать информацию о школьной жизни).
3. Vanema e-posti aadressi lisamiseks kooli vanemate listi, eesmärgiks haridusliku ja huvitegevusliku sisuga reklaami edastamine (для внесения адреса электронной почты родителя в лист родителей школы и класса с целью предоставления рекламной инфомации о обучении и деятельности по инетерсам).
4. Vanema foto avalikustamiseks kooli veebilehel, kooli sotsiaalmeedia kanalites ja kooli siseruumides, eesmärgiks koolielu kajastamine (для опубликования фотографии родителя на школьном веб-сайте, в школьных социальных сетях и внутри школы с целью освещения школьной жизни).
5. Õpilasele e-posti aadressi loomiseks kujul nimi.perekonnanimi@mgm.ee, eesmärgiks õppimisalase teabe jagamine (для создания адреса электронной почты для ученика в формате имя.фамилия@mgm.ee, с целью поделиться информацией по учебе).
6. Õpilasele e-õppekeskkondadesse kasutajakonto loomiseks. Kool kasutab e-posti keskkonnana Google Gmail´i, seega saab õpilane kasutada oma kontol teisi Google võimalusi (Drive, kalender, grupitöö jne), mida kasutavad ka õpetajad õppetöös ning suhtlemisel õpilastega (для создания учетной записи для ученика в среде электронного обучения. Школа использует Google Gmail в качестве почтовой среды, поэтому учащийся может использовать в своем аккаунте другие функции Google (диск, календарь, групповая работа и т. Д.), которые также используются учителями при обучении и общении с учениками).
Kui Teie enda ja oma lapse isikuandmete töötlemiseks eelpool nimetatud põhjustel luba ei anna või võtate selle tagasi, siis me isikuandmeid ei töötle. Nõusoleku tagasivõtmiseks tuleb esitada avaldus e-posti aadressil sekretar@mgm.ee ning me kustutame Teie andmed (в случаи если Вы не даёте разрешение или отмените раннее соглашение, Ваши данные не будут обрабатываются. Для отмены соглашения надо отправить заявление по электронной почте sekretar@mgm.ee и мы удалим Ваши данные).
Kool ei müü, rendi ega üüri teie isiklikke andmeid teistele. Kool ei jaga teie isiklikke andmeid kolmandate isikutega, välja arvatud juhul, kui seda nõuavad seadused või kui seda on vaja teile õppetöö tugiteenuste osutamiseks (toitlustus, e-õpilaspilet, e-päevik vmt) (школа не продает, арендует или передает вашу личную информацию другим. Школа не будет передавать вашу личную информацию третьим сторонам, если это не требуется по закону или не требуется для предоставления услуг по поддержке образования (питание, электронная карточка студента, электронный дневник и т. д.). Kõigi andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega on lapsevanemal võimalik pöörduda e-posti aadressil: sekretar@mgm.ee (По любым вопросам или проблемам, связанным с обработкой данных, родитель может связаться со следующим адресом электронной почты: sekretar@mgm.ee).
Olen lugenud ja tutvunud Maardu Gümnaasiumi andmekaitsetingimustega (я прочитал и ознакомлен с условиями защиты данных в Маардуской гимназии). *
Eesti isikuandmete kaitse seadusest ja Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmäärusest lähtuvalt palume Teil täita ära alljärgnev nõusolekuvorm.Maardu Gümnaasium, Ringi 64, Maardu 740004 Maardu linn Harju maakond (edaspidi kool) vastutab Teie ja Teie lapse isikuandmete töötlemise eest (в соответствии с Законом Эстонии о защите персональных данных и Общим регламентом ЕС о защите данных, пожалуйста, заполните следующую форму согласия. Maardu Gymnasium, Ringi 64, Maardu 740004 Город Маарду Харьюмаа (далее Школа) отвечает за обработку персональных данных вас и вашего ребенка).
Õpilase ees- ja perekonnanimi (Имя, фамилия ученика): *
Õpilase isikukood (личный код ученика): *
Õpilase klass (класс) *
Paralleeli tähis *
Lapsevanema või muu hooldusõigusega isiku (edaspidi vanem) ees- ja perekonnanimi (имя, фамилия родителя или опекуна): *
Annan koolile nõusoleku töödelda enda ja oma lapse isikuandmeid järgmistel eesmärkidel (я даю согласие на обработку персональных данных себя и моего ребенка в следующих целях): *
Required
Kuupäev (дата заполнения заявления) *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Maardu Gümnaasium. Report Abuse