Request edit access
Пријава за учество на Филмска училница
Секоја сабота од 9 април до 11 јуни во Кинотеката на Маледонија ќе се одржува работилница ФИЛМСКА УЧИЛНИЦА под раководство на режисерката Марија Џиџева.
Кратките филмови кои ќе произлезат од оваа работилница ќе бидат прикажани на десеттото издание на фестивалот Џифони Македонија, а најдоброто остварување ќе ја добие главната награда - професионална видеокамера.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име и презиме *
Facebook name: *
Instagram name: *
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Име на училиштето во кое учиш: *
Година на школување *
Телефон за контакт *
Име и презиме на родител/старател *
Телефон на родител/старател *
e-mail на родител/старател: *
Досегашно искуство со снимање филмови/видео *
Потврдувам дека горенаведените информации се точни и дека моите родители се запознаени и го oдобрија моето учество на Giffoni Movie Days *
Со пополнувањето на овој формулар се согласувам *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy