Request edit access
MIEPO invită agenții economici să participe în cadrul Forumului de Afaceri Moldo-Turc
Dezvoltarea climatului de afaceri, promovarea produselor și producătorilor autohtoni, diversificarea piețelor de export și atragerea investițiilor străine în economie, reprezintă priorități strategice trasate de Guvernul Republicii Moldova și pentru anul 2018.
Pentru a realiza cele propuse, autoritățile intensifică dialogul cu partenerii externi, un rol deosebit fiind atribuit Republicii Turcia – o piață cu potențial ce urmează a fi valorificat atât pentru exportul produselor autohtone, cât și în calitate de sursă de investiții străine. În acest sens, deja au fost încheiate acorduri în domeniul promovării și protejării reciproce a investițiilor, precum și în domeniul evitării dublei impuneri și prevenirii evaziunii fiscale cu privire la impozitele de venit.
Luând în considerare cele expuse, invităm agenții economici autohtoni, interesați de piața Republicii Turica, să participe la Forumul de Afaceri Moldo – Turc, care va avea loc în data de 23 martie 2018, la Istanbul. Agenda evenimentului include platforme de dialog bilaterale și multilaterale dintre oameni de afaceri, precum și vizite de studiu.
Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) este instituția de contact pentru companiile interesate de vizita de afaceri în Turcia - 022 27 36 54 sau adresa de e-mail office@miepo.md.

Notă: agenda detaliată, lista companiilor emirateze participante, precum și detaliile de logistică (traseu și cazare centralizată) vor fi puse la dispoziție în perioada următoare.

Denumirea companiei *
Your answer
Numele, Prenumele și Funcția participantului *
Your answer
Solicitare întrevederi bilaterale cu companii turcești (menționați sectoarele de interes) *
Your answer
Date de contact (e-mail și telefon) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms