Pohjan Veikkojen joulupukkipalvelu 2021
Partiolippukunta Pohjan Veikkojen Joulupukkipalvelu 2021 Oulussa


Pohjan Veikkojen partiopukki on perinteinen yli 90-vuotias, savuton, hajuton ja raitis joulupukki. Tilaamalla joulupukin kruunaat aattoillan tunnelman! Valitsemalla Pohjan Veikkojen joulupukin tuet samalla oululaista partiotoimintaa.

Pohjan Veikoilta saat pukit pikkujouluihin ja aatoksi. Aaton vierailu kestää 5-10 minuuttia. Pukki saapuu ovelle vanhempien antamien lahjojen kanssa. Vierailun aikana pukki muun muassa juttelee lasten kanssa ja kuuntelee mielellään lasten esityksiä. Pukin vierailun voi halutessaan valita toteutettavaksi ulkona. Turvallisuussyistä tänä vuonna pukin syliin ei saa mennä istumaan. Pukki jakaa hieman lahjoja, ennen kuin hänen täytyy rientää jo eteenpäin. Pukin lähtiessä vierailu maksetaan tasarahalla käteisenä esimerkiksi kirjekuoressa tai joulukortin välissä. Muut vierailut sopimuksen mukaan (yhteydenotto sähköpostilla: joulupukki.pohjanveikot[at]gmail.com).

Hinnasto:
Aattovierailut maksavat 65 € ja pikkujoulukeikat sopimuksen mukaan.
Ydinouluun luetaan seuraavalla sivulla näkyvät asuinalueet.
Maksu tapahtuu käteisellä, laskulla maksusta tulee sopia pukin tilaamisen yhteydessä.
Palvelun tuotto menee Pohjan Veikkojen partiotoiminnan hyväksi.
(Alv 0 %, verottomuuden peruste: yhdistyksen yleishyödyllinen toiminta, ALV 4§)

Peruutusehdot:
Pukin vierailun voi peruuttaa 10.12.2021 klo 23:59 mennessä ilmaiseksi.
11.-20.12.2021 klo 23:59 mennessä peruutetuista peritään puolet maksusta ja sen jälkeen koko maksu. Maksut laskutetaan.

Vierailun äkillinen peruuntuminen:
Pohjan Veikot pyrkivät pitämään vierailut täsmällisesti oikeassa aikataulussa ja vierailun peruuntuminen on äärimmäisen harvinaista. Jos kuitenkin joulupukki ei äkillisestä syystä pääsekään paikalle, ei hyvityksiä makseta. Peruntuneet keikat pyritään korvaamaan varajoulupukilla, joka lähetetään paikalle mahdollisimman nopeasti.

COVID-19:
Pukin vierailu pitää peruuttaa, jos asiakkaalla on koronaoireita, -tartunta tai altistuminen koronalle. Tällöin maksua ei peritä. Pohjan Veikoilla on myös oikeus perua vierailu nopeallakin aikataululla, mikäli pukilla on koronaoireita, -tartunta tai altistuminen koronalle. Tällaisissa tilanteissa Pohjan Veikot pyrkivät järjestämään estyneen pukin tilalle uuden henkilön, mutta vierailun peruuntuessa hyvityksiä ei makseta.

Puhelinpäivystys on 23.12.2021 klo 19-21 sekä 24.12.2021 klo 11 alkaen numerossa 040-2590434.
Sähköpostia tontut lukevat 16.11.2021 alkaen päivittäin osoitteessa joulupukki.pohjanveikot[at]gmail.com.

Huomaathan, että tämä on joulupukin tilauslomake. Joulupukki on varattu teille vasta vahvistussähköpostiviestin saatuanne!

Tämä lomake sulkeutuu 23.12.2021 klo 15:00.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy