Request edit access
Slackline Academy, првата забавна спортска академија - пријава
Новата авантура во градот е тука, а вие имате можност да бидете ПРВИТЕ кои ја испробале. Пред нас е двомесечна забава, адреналин, возбуда и дружба на отворено.
Сите активни и неактивни млади авантуристи кои имаат потенцијал, желба, харизма и сакаат забава, тимска соработка и напредок се поканети да учествуваат. Ние ќе ви ја обезбебедиме потребната опрема и тренинзи БЕСПЛАТНО, а ваше е да се изборите до највисокото ниво на академијата - MASTER.

Slackline академијата е единствена можност да бидете дел од првиот до сега Slackline тим на Македонија, а најдобриот/најдобрите ќе имаат можност да продолжат да соработуваат со Sport Inn, да станат Slackline заштитно лице за Македонија, па дури и да бидат забележани од Gibbon, што води до единствената шанса да се стане Pro Athlete! Најдоброто во академијата е што учесниците ќе одлучат дали ќе има еден, пет, или ниеден победник, со нивната мотивација да издржат до крајот на академијата, да напредуваат во поставените нивоа и да се покажат и докажат со новите вештини. Во текот на академијата секој од учесниците има можност за сопствена промоција на социјалните мрежи и може да си создаде своја група на поддржувачи, навивачи и публика која ќе го следи и понатаму на неговиот Slackline пат во Македонија, но и надвор од нашите граници.

Пријавувањето е отворено за сите што имаат ентузијазам, мотивација и доследност за да се посветат на првата забавна Slackline академија.

Пополнете ја оваа пријава НАЈДОЦНА ДО 03.03.2017 со вашите податоци и следете ја фан страната на Gibbon Slacklines Macedonia - https://www.facebook.com/slacklinesmk/?fref=ts - за да бидете во тек со сите информации поврзани со академијата.

Име и презиме *
Your answer
Возраст *
Your answer
Колку често спортуваш?
Доколку спортуваш, наведи што
Your answer
Дали некогаш си се занимавал/а со екстремни спортови? (кои?)
Your answer
Линк до Вашиот профил на Facebook и/или Instagram *
Your answer
Ќе бидам најдобриот слеклајнер бидејќи
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
E-mail адреса *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service