Request edit access
ChinaTechTrip
Dit formulier is bedoeld om de wensen van reizigers die geïnteresseerd zijn in ChinaTalk's ChinaTechTrip te inventariseren. ChinaTechTrip is bedoeld voor individuën of kleine groepen met dezelfde interesses. We zijn daarom in staat om de reis op maat te maken qua onderwerpen, voorkeur voor accommodatie en reizen en veel of weinig Chinese cultuur. Als u het formulier invult komen we met een passend voorstel.
Uw Naam *
Your answer
Uw E-mail adres *
Your answer
Uw Telefoonnummer *
Your answer
Uit hoeveel personen bestaat uw reisgezelschap? *
Your answer
Wilt u aansluiten bij een kleine groep of alleen (met uw reisgezelschap) reizen? *
Hoeveel dagen heeft u beschikbaar voor een studiereis (incl. reisdagen)? *
Your answer
In welke periode wilt u reizen? *
Geef een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van de zaken die u op het gebied van digitale innovatie zou willen zien en ervaren in China. Voorbeelden zijn e-commerce, social media, WeChat, mobile payment, New Retail. sharing economy, smartphones, etc. *
Your answer
Intercontinentale vlucht
Graag vernemen we uw reisvoorkeuren. Vliegt u het liefst rechtstreeks, ook bij hogere kosten?
Wat is uw voorkeur voor een vlucht? *
Welke klasse wilt u vliegen? *
Binnenlands transport
Tussen Chinese steden kan op verschillende manieren gereisd worden. Een aantal voorbeelden:

Nachttreinen: zowel in reguliere treinen als sommige hogesnelheidstreinen op sommige trajecten. U slaapt in een cabine samen met 3 andere personen. Ideaal om lange afstanden af te leggen terwijl u slaapt. Goedkope optie en scheelt een nacht in een accommodatie. Een nachttrein is naar onze mening iets dat men zeker een keer ervaren moet hebben in China.

Binnenlandse vluchten: Duurdere optie en in sommige gevallen niet veel sneller i.v.m. transfertijd naar luchthavens en frequente vertragingen in het Chinese luchtruim.

Hogesnelheidstrein overdag: Tussen steden kan ook overdag gereisd worden met hogesnelheidstreinen. Een reis tussen de stations in Beijing en Shanghai duurt bijvoorbeeld ongeveer 4,5 uur. Nadeel ten opzichte van nachttreinen is dat deze optie duurder is en ten koste gaat van tijd voor een eventueel programma overdag.

Vink de transportvormen aan die u acceptabel vindt. *
Required
Accommodatie
De kosten voor accommodatie verschillen erg tussen Chinese steden. Daarnaast zijn ze ook afhankelijk van het soort accommodatie. Zelf maken wij veel gebruik van privékamers in goede Chinese hostels of eenvoudigere hotels in dezelfde prijsklasse. Ontbijt (indien beschikbaar) is dan meestal eenvoudig of kan elders genoten worden.
Als u de voorkeur geeft aan een luxere accomodatie is dat natuurlijk ook mogelijk. Graag vernemen we uw voorkeuren.
Wat is uw voorkeur voor accommodatie? *
Soort Reis
Uw hoofddoelstelling is natuurlijk het ervaren van (digitale) innovatie in China, maar sommige reizigers willen ook wat meekrijgen van de cultuur van het land. Dit kan door een aantal bijzondere bezienswaardigheden op te nemen in het programma. Voorbeelden zijn de Chinese Muur en Verboden Stad in Beijing, de stadsmuur en het Terracotta Leger in Xi'an of de Yu Yuan tuinen en het uitzicht vanaf The Bund in Shanghai.

Naast bezienswaardigheden kunnen we u ook kennis laten maken met het echte Chinese leven, als u daarin geïnteresseerd bent. Reizen met het openbaar vervoer i.p.v. privé vervoer, authentiek Chinees eten, een avondje karaoke, street food, etc.

Graag horen we wat uw voorkeuren zijn.

Voorkeur voor type reis *
Required
Bestemmingen
Niet alle bestemmingen in China zijn even relevant vanuit het perspectief van (digitale) innovatie. Als belangrijkste twee steden lopen Beijing en Shanghai normaal voorop in adoptie van innovatie. Beijing heeft daarbij als voordeel dat er ook diverse culturele hoogtepunten te bezichtigen zijn, mocht daar behoefte aan zijn. Indien de wens is om naast innovatie ook meer historische bezienswaardigheden op te nemen in het programma dan raden wij ook een bezoek aan Xi'an aan, waar o.a. de oude stadsmuur en het Terracottaleger te bezoeken is.

Indien er interesse is in het zien van de 'maker' industrie in China, waarbij vooral hardware producten uitgevonden worden, kan een bezoek aan Shenzhen interessant zijn.

Houd er echter rekening mee dat deze steden ver uit elkaar liggen (Beijing en Shenzhen bijvoorbeeld ruim 2.000 km). De haalbaarheid van een bezoek aan de gewenste steden hangt daarom o.a. af van de reisduur.

Welk van de onderstaande steden wil je zeker bezoeken? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service