Request edit access
Inschrijfformulier MVV'27 Jeugdkamp 2020
Beste jeugdspeler en ouder(s),

Het is weer zover; de voorbereiding voor een nieuwe editie van ons jeugdkamp zijn reeds begonnen. Komende zomer vertrekken we voor de 47e editie van ons zomerse jeugdkamp naar Loon op Zand.

Het jeugdkamp is een niet meer weg te denken evenement binnen de jeugdafdeling van MVV’27. Ieder jaar blijkt de week een hoogtepunt in het jaar en staat de jeugd te trappelen om deel te nemen. Het jeugdkamp staat open voor jeugdleden van minimaal 8 jaar oud (op de dag van vertrek). Ben je geboren in 2006 (en word je dus 14 in 2020), dan mag je voor het laatst mee en ben je ‘laatstejaars’.

Het weekje jeugdkamp zal in groepsverband doorlopen worden met de nodige sport- en spelactiviteiten. Aan de week wordt een thema verbonden wat als een rode draad door alle spelactiviteiten loopt. Aan het eind van de week wordt de groep die de meeste punten heeft gehaald gekroond tot “Groep van de Week”. Voor de weinigen die dit jaarlijkse evenement nog niet kennen, informeer gerust bij ervaren kampgangers of zoek even contact met de begeleiding. Het verslag en enkele foto’s van het afgelopen kampjaar kunt u vinden op de website van MVV’27 (zie www.mvv27.nl/activiteiten/jeugdkamp/).

Net als de afgelopen jaren, reizen we ook dit weer af naar Loon op Zand waar we verblijven in kampeerboerderij “Land van Kleef”. De boerderij wordt gerund door de gastvrije familie Kuipers en hier kunnen we goed terecht met onze grote groep. We beschikken er een week lang over een prachtig kamphuis en zijn verzekerd van een mooie grasmat, privé bos en een prachtige omgeving met diverse faciliteiten in de directe omgeving.

Zoals gebruikelijk is het weekje jeugdkamp gepland in de tweede week van de schoolvakantie, van zaterdag 25 juli t/m zaterdag 1 augustus 2020.

De kosten voor het jeugdkamp zullen dit jaar neerkomen op € 110,-.

Wanneer je graag mee wilt, dienen de gevraagde gegevens hieronder volledig ingevuld te worden. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, stel ze gerust! Is er vooraf enige behoefte aan nadere informatie, schroom dan niet en bel even met Rick van der Meijs (06-30121019) of Jessy Zwaard (06-20342336).

Ook in het kader van de avg wetgeving vragen wij akkoord op het maken van film en foto's tijdens de kampweek. Na de kampweek draaien we een leuke film in elkaar en worden de foto's van de week gedeeld.

Als je meegaat op kamp, zul je jouw naam bij de deelnemerslijst op de website van MVV’27 vanaf week 11 aantreffen, houd dit dus even goed in de gaten. Daarnaast krijg je in mei de eindbrief thuis bezorgd, waarin de benodigde wetenswaardigheden zullen staan. In de weken daarna komen de leiders het kampgeld bij je thuis ophalen, ook dan kunnen natuurlijk eventuele vragen gesteld worden.

De kosten voor een week jeugdkamp proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. We kunnen leuke activiteiten doen met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Wilt u uw steentje bijdrage of kent u iemand die het jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neemt u hier dan contact over op met een van ons.

Een vriendelijke sportgroet namens de kampleiding,

Rick van der Meijs & Jessy Zwaard
Email address *
Voornaam kampganger *
Your answer
Achternaam kampganger *
Your answer
Straat *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Geboorteplaats *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Verzekeringsnummer *
Your answer
Verzekeraar *
Your answer
Mobiel nummer vader *
Your answer
Mobiel nummer moeder
Your answer
Overige opmerkingen/vragen (bijzonderheden dieet / medicijnen / allergieën etc):
Your answer
Akkoord met maken foto's en film tijdens kamp voor het maken van de kampfilm (avg wetgeving) *
Required
Voor akkoord ouder(s) / verzorger(s) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy