Request edit access
Inscripció Jornades Portes Obertes - Moragete 2017 - AKOE Educació
Amb la col.laboració de l'equip de l'Alberg de Moragete, volem oferir-vos la possibilitat d’unes Jornades de Portes Obertes AKOE pels dies 1 i 2 d’abril, a les quals podreu assistir gratuïtament per conèixer de primera mà l’espai i l’equip de persones que allí treballen.
Si hi ha un grup mínim de 30 persones/dia, es podrà disposar d’un autobús sense cost per a anar des de València. Per això cal apuntar-se ací abans del 24 de març.
Si aconseguim un nombre suficient, us avisarem abans per poder viatjar tots plegats i si no vos diguem res haureu d'anar pel vostre compte.

Con la colaboración del equipo del Albergue de Moragete, queremos ofreceros la posibilidad de unas Jornadas de Puertas Abiertas AKOE los días 1 y 2 de abril, a las cuales podréis asistir gratuitamente para conocer de primera mano el lugar y el equipo de personas que allí trabajan.
Si hay un grupo mínimo de 30 persones/día, se podrá disponer de un autobús sin coste para ir desde Valencia. Para ello hay que apuntarse aquí.
Si conseguimos un número suficiente, os avisaremos antes para poder viajar todos juntos i si no os comunicamos nada tendréis que ir por vuestra cuenta.

Email address *
Nom i cognoms / Nombre y apellidos *
Your answer
Nombre de persones assistents / número de personas asistentes *
Your answer
Telèfon de contacte / Teléfono de contacto
Your answer
Dies a triar *
Comentari / Comentario
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms