Request edit access
Forma e regjistrimit në CacttuKids
Ju lutemi plotësoni të dhënat e kërkuara më poshtë për regjistrim në kursin për kodim në CacttuKids. CacttuKids është program i Cacttus Education për programerët e rinj që duan të argëtohen duke mësuar. Për të gjithë fëmijët dhe adoleshentët e moshave 7-15 vjeç që duan ta zhvillojnë imagjinatën dhe të përvetësojnë aftësitë teknologjike, Cacttukids është vendi ku mund t’i zhvillojnë këto aftësi përmes mësimit të kodimit.
Emri dhe Mbiemri i studentit *
Your answer
Emri dhe Mbiemri i prindit/kujdestarit *
Your answer
Datëlindja (e studentit)
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa e banimit
Your answer
Shkollimi aktual (klasa) dhe shkolla
Your answer
A keni ndjekur kurse të ngjashme?
Kursi që dëshironi të ndiqni?
Kursi intensiv është kurs një mujor, ku të rinjtë përfundojnë një modul në një muaj intensivisht. Ndërkaq, kursi i rregullt ka një shtrirje më të gjatë kohore, ku një modul përfundohet në tre muaj me një intensitet më të ngadalshëm. Nëse ju interesojnë më shumë informata rreth kurseve, mos hezitoni të na drejtoheni në kontaktet tona!
Orari i preferuar *
Niveli
Email (prindit/kujdestarit) *
Your answer
Numri mobil (prindit/kujdestarit)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service