Request edit access
Kansainvälisiä osaajia / Kasvu ja kansainvälistyminen / 21.10.2021 klo 09 - 11
Onko teillä osaajien puute kasvun pullonkaulana?

Vantaan kaupungin Elinkeinopalvelut ja Talent Vantaa haluavat tukea yrityksiä työvoiman saatavuudessa sekä auttaa kansainvälistymisessä. Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan valmennukseen, jossa saat konkreettisia vinkkejä, ohjeita ja halutessasi myös henkilökohtaista sparrausta yrityksenne kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Talent Vantaa toteuttaa syksyn ja kevään aikana valmennuswebinaarisarjan. Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen webinaariin (Kasvu ja kansainvälistyminen) täyttämällä tietosi tähän kyselyyn.

Webinaarissa käsitellään muun muassa:
- yrityksen kansainvälistymistä
- kasvun mahdollisuuksien tunnistamista
- kansainvälisten osaajien tuomia mahdollisuuksia kasvulle ja eri kohdemarkkinoilla
- markkina-analyysin suorittamista
- sekä muita yritysten esille nostamia aiheita

HUOM! Jos asia kiinnostaa, mutta kalenteri on tukossa, ilmoittaudu silti mukaan! Tallenne webinaarista toimitetaan jälkikäteen kaikille ilmoittautuneille katsottavaksi.

Nopeimpien on samalla mahdollista ilmoittautua mukaan kahdenkeskiseen sparraukseen, joka järjestetään webinaarin jälkeen erikseen sovittuna ajankohtana. Sparrauksessa pääsette keskustelemaan alan asiantuntijan kanssa teitä askarruttavista teemoista erityisesti kasvua ja kansainvälistymistä koskien. Saatte tukea kokemiinne haasteisiin tai jopa jokapäiväisen toimintanne kehittämiseen liittyen. Sparrausaikoja on vain rajallinen määrä, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa!

Webinaarin toteuttaa yrityksille koulutuksia ja valmennuspalveluja tarjoava Johtajuustaito.fi. Webinaaripuhujana ja sparrausten järjestäjänä on laajan toimialatuntemuksen omaava ja laajasti yritysten toiminnan kehittämisen parissa työskennellyt Kari I. Mattila. Mattila on erikoistunut tuottamaan valmennusratkaisuja kansainvälisille markkinoille ja on auttanut monia ihmisiä sekä yrityksiä luomaan menestyksellisen polun tulevaisuuteen. Tutustu lisää Johtajuustaitoon: https://johtajuustaito.fi/

Valmennukset ovat osa Kasvua Vantaalle kansainvälisistä osaajista -projektia, jolla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöltä.

Ilmoittautumisaika tapahtumaan päättyy 20.10.2021 klo 12. Ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki webinaariin ennen tapahtumaa.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Yrityksenne nimi *
Yhteyshenkilö + email + puh *
Toimialanne (omin sanoin) *
Henkilöstön määrä *
Onko teillä kansainvälisiä työntekijöitä? *
Mitä haasteita / esteitä teillä on kansainvälisten työntekijöiden palkkaamiselle? *
Onko sinulla toiveita webinaarien sisältöön? *
Onko sinulla toiveita sparrausten sisältöön? *
Kerro mihin haluat osallistua *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy