Request edit access
Ilmoittautuminen lasten ja nuorten leirille 1.-4.8.2018
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Adoptioperheet ry:n ja Lasten Kesä ry:n yhteiselle kesäleirille Hauhon Lomakeskuksessa. Leiri on suunnattu 9-17-vuotiaille adoptoiduille lapsille ja nuorille. 9-12-vuotiaat ja 13-17-vuotiaat ovat leirillä omissa ryhmissään.

Yhteistyökumppanillamme Lasten Kesä ry:llä on kymmenien vuosien kokemus lasten leiritoiminnan järjestämisestä, joten tarjolla on ikätasolle sopivaa ohjelmaa. Leirin ohjelma on erilaisia leiriaktiviteettejä oman viiteryhmän seurassa. Mukana on myös Adoptioperheet ry:stä nuorisotoiminnan kehittäjä Elias Helminen, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna-Kaisa Virtanen sekä vähintään yksi adoptoitu leirikummi.

Leiri järjestetään 1.-4.8.2018. Ilmoittautuminen leirille päättyy 8.7.2018.

Hauhon Lomakeskus sijaitsee Hämeenlinnassa, ajomatkaa on noin puolitoista tuntia Helsingistä ja tunti Tampereelta. Lomakeskuksella on sisämajoitustilat ja runsaasti erilaisia sisä- ja ulkotoimintatiloja. Paikkoja leirillä on maksimissaan 80 lapselle, joten varaa paikkasi ajoissa. Vetäjinä toimivat Lasten Kesän kokeneet leiriohjaajat.

Postitamme leirikirjeen ilmoittautuneille laskun yhteydessä kesäkuusta 2018 alkaen.

Leirin hinta täysihoitoineen on Adoptioperheet ry:n jäseniltä 180e/leiriläinen ja ei-jäseniltä 280e/leiriläinen. Järjestämme leirille yhteiskuljetuksen Helsingistä (Hyvinkään ja Hämeenlinnan kautta). Toteutamme myös yhteiskyydin Tampereelta, jos kyytiin ilmoittautuneita on vähintään 5.

TERVETULOA LEIRILLE! :)

Lisätietoa:
Lasten Kesä ry:stä ja Hauhon Lomakeskuksesta, toimisto(a)lastenkesa.fi tai 050 400 1992.
Lisätietoja Adoptioperheet ry:stä: elias.helminen(a)adoptioperheet.fi tai 045 882 7080

Adoptioperheet ry säilyttää ilmoittautuneiden tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen alla määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti:
- Leirin osallistujien rekisteröinti
- Leiritoiminnan toteuttaminen
- Vakuutustietojen välittäminen vakuutusyhtiölle
- Analysointi ja tilastointi

Adoptioperheet ry:n rekisteriseloste: http://www.adoptioperheet.fi/sites/default/files/liitetiedostot/rekisteriseloste_171113.pdf

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lasten Kesä ry. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms