Request edit access
I LLINARS INTERNATIONAL CHESS OPEN
Formulari d'inscripció al Obert International
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
La inscripció no es considerarà formalitzada fins un cop realitzat el pagament, que pot fer-se mitjançant un ingrés al compte del Banc de Sabadell ES60 0081 1844 3500 0107 9815, indicant el nom i cognoms. O també es pot fer el pagament en qualsevol caixer automàtic del Banc de Sabadell, amb qualsevol targeta, posant opció: PAGAMENT A TERCERS i codi Entitat 003885.

Al estar limitades el nombre d'inscripcions, us recomanem fer el pagament i enviar el comprovant al correu internationalchessopen@escacsllinars.cat el més aviat possible.
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
Club *
ELO o FIDE
ID FIDE (només pels que no estan federats amb la FCdE)
Telèfon *
Comentaris
Si un cop enviat el formulari d'inscripció, si no rebeu confirmació al vostre correu electrònic en 2-3 dies, poseu-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu: internationalchessopen@escacsllinars.cat
De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, l'informem que les dades personals incloses en aquesta comunicació seran tractades per CLUB D'ESCACS LLINARS amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè, així com la gestió del seu expedient. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a c/Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès, (Barcelona) o enviant un correu electrònic a gestio@escacsllinars.cat. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control a agpd.es.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy