Request edit access
Športni turnir v okviru Fair employment
Vabimo Vas na nogometno-košarkarski turnir med odločevalci, gospodarstveniki, novinarji, mladimi, ranljivimi skupinami, uspešnimi kazalniki projekta (zaposlenimi) Fair Employment - Mladi z manj priložnostmi s pomočjo mladinskega dela do zaposlitve in ostalimi.

V projektu Fair Employment smo osredotočeni na ranljive skupine (kot so npr. pripadniki romske skupnosti) in mlade (predvsem mlade z manj priložnostmi). Projekt je zastavljen modularno in večplastno. Tako, da izvajamo usposabljanja po različnih modulih. Eden izmed njih je tudi modul, ki pokriva športne aktivnosti. Dogodek bo potekal v duhu "team buildinga" med mladimi, ranljivimi skupinami, gospodarstveniki, mediji in odločevalci kako rešiti izzive sodobnega časa in priti do zaposlitve.

Tako smo se odločili, da organiziramo nogometni in košarkarski turnir petork s po 4 ekipami, ki bodo igrale druga proti drugi. Nato bosta najboljši dve ekipi odigrali tekmo za prvo mesto tako v košarki kot nogometu. Tretje in četrto uvrščeni ekipi bosta odigrali tekmo za tretje mesto v obeh športnih panogah.

Nogometno-košarkarski turnir bo potekal v petek, 22. septembra 2017 v Ljudskem vrtu v Mariboru (Športna dvorana Lukna), Mladinska ulica 29, 2000 Maribor. Turnir se bo pričel ob 10.00 uri dopoldne s tiskovno konferenco za novinarje in žrebom medsebojnih tekem turnirja.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.

Utrinek iz nogometnega turnirja Social Soccer Cup
Ime in priimek *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Ekipa *
Izbor športne aktivnosti *
Velikost dresa *
Required
Zapis besedila na hrbtni strani dresa *
Your answer
Prehrana *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms