Request edit access
Participa al projecte de la UPF i l'Hospital Sant Joan de Déu per millorar les capacitats socials dels nens i nenes amb autisme
El projecte "Lands of Fog" (o Terres de Boira) vol ajudar a nens i nenes amb autisme a millorar les seves capacitats socials. Aquest projecte és una col·laboració entre la Universitat Pompeu Fabra i l'Hospital Sant Joan de Déu, amb el suport de la FaPaC. En aquest projecte es realitza un estudi per tal de veure el potencial d'un sistema interactiu especial on un nen o nena amb autisme juga amb un altre nen o nena sense autisme.

D'aquesta manera es vol preparar millor als nens i nenes amb autisme perquè s'integrin millor en la societat i siguin més autònoms, mentre que, alhora, els nens i nenes sense autisme col·laborin millor en el procés d'integració dels nens i nenes amb autisme.

Per això, necessitem que molts nens i nenes amb i sense autisme juguin junts i així puguem analitzar si, efectivament, es promouen els comportaments d'iniciació social en els nens i nenes amb autisme. Necessitem que els pares i mares de nens i nenes SENSE autisme se sentin implicats pels valors d'aquest projecte i prenguin consciència de la necessitat d'ajudar a avançar en aquesta recerca. Al mateix temps, els pares i mares veuran com els seus fills i filles també prenen consciència d'aquests valors i ajuden de forma directa a la comunitat de nens i nenes amb autisme.

Tan sols és una sessió de joc de 90' un dia a la tarda o un dissabte al matí. El projecte ha estat validat èticament pel Comitè Ètic de l'Hospital Sant Joan de Déu i no comporta cap risc per cap dels dos nens (amb i sense autisme) que juguin junts. El videojoc gegant està instal·lat al Campus de Poblenou de la UPF; a un carrer del Centre Comercial Glòries amb molt fàcil accés.

Necessitem, sobretot, la col·laboració de nens i nenes SENSE AUTISME, principalment d'entre 8 i 12 anys.

Animeu-vos a participar! Serà molt divertit pels vostres fills i filles!

Moltes gràcies!
En aquest vídeo podeu veure què fan els nens i nenes durant el projecte:
Nom de mare/pare
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Nom del nen/a participant
Your answer
Edat del nen/a participant
Your answer
Gènere del nen/a participant
Your answer
El nen/a, té alguna hipersensibilitat?
El nen/a, té algun trastorn diagnosticat d'hiperactivitat i/o dèficit d'atenció?
El nen/a, ha patit algún episodi d'epilèpsia?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FaPaC. Report Abuse