Request edit access
BESTELFORMULIER DVD EINDVOORSTELLING DE VOS DANCE STUDIO'S 2017
10 & 11 juni 2017 - Stadsschouwburg Haarlem
Email address
Naam
Your answer
MAAK EEN KEUZE
Je kunt kiezen tussen zondag middag en avond. Op beide versies zullen de acts die alleen op zaterdagavond worden opgevoerd worden bijgevoegd in een extra menu!
Welke Voorstelling wil je graag hebben?
WAT WIL JE BESTELLEN?
Wij kunnen leveren in 3 verschillende formaten: DVD, Blu-Ray of Digitaal. Geef hieronder jouw keuze aan zodat wij dit het juiste product voor je kunnen opsturen! In het geval van digitaal krijg je eind juni een link doorgestuurd met uitleg hoe je kunt downloaden. Via de streamingsdienst kan dan betaald worden.
Wat wil je bestellen?
AANTAL? (In geval van digitaal, "nvt" invullen)
Your answer
AFLEVERMETHODE
Ook hier zijn 3 mogelijkheden: Je kunt je DVD/Blu-Ray ophalen bij de dansschool op een dag/tijdstip wat eind juni bekend zal worden gemaakt. Hiervan ontvang je bericht. Wij kunnen de DVD/Blu-Ray natuurlijk ook naar je opsturen. Hier betaal je een klein bedrag voor. Als je voor digitaal kiest heb je het makkelijk, want dan kun je alles binnenhalen met de computer/ipad of telefoon!
Aflevermethode
Totaalbedrag (aantal dvd's + eventuele verzendkosten bij elkaar opgeteld) | Bij digitaal vul in "NVT"
Your answer
BETAALMETHODE
Als je een DVD of een Blu-Ray bestelt moet er natuurlijk nog wel even betaald worden. Dit kan via het opgegeven rekeningnummer door middel van een overboeking, contant inleveren bij het dvd bestelpunt in het theater (10 & 11 juni in de foyer van het theater) of op 12 juni bij de dansschool tussen 16:30 & 18:30. Mocht je het bestelformulier nou nog niet hebben ingevuld, maak je geen zorgen, je kunt bij ons bestelpunt nog een formulier invullen en het geld achterlaten! Zorg er wel voor dat je duidelijk je naam en e-mailadres noteert op de envelop zodat wij weten bij welke bestelling de envelop hoort!

BELANGRIJK: Helaas is bij het bestelpunt GEEN pinautomaat aanwezig. Als je iets wil bestellen in het theater of op 12 juni bij de dansschool, neem dan contant geld mee!

Betaalmethode
Telefoonnummer
Your answer
Adres (Straat + Huisnummer)
Your answer
Postcode
Your answer
Plaats
Your answer
NABESTELLEN
Nabestellen kan altijd, maar deze nabestellingen zijn aanzienlijk duurder dan de prijzen die we rekenen als je voor/tijdens de voorstelling bestelt! Bespaar jezelf veel extra geld (DVD nabestellen kost €25,-/Blu-Ray €35,- per stuk ex verzendkosten!) en bestel meteen!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms