Request edit access
Natečaj za športne klube - Ustavi se!
Turistična agencija Kompas d. d., v okviru vseslovenske akcije Ustavi se!, organizira natečaj za športne klube v Sloveniji do 18. leta starosti. Klubi lahko sodelujejo v natečaju s pripravo 10-15 sekund dolgega videa, v katerem predstavijo aktivnosti v klubu.
Za uspešno sodelovanje v natečaju se klub prijavi prek tega obrazca, objavi pripravljeni video na Facebook stran podjetja Kompas d. .d - @turisticnaagencijaKOMPAS - https://www.facebook.com/turisticnaagencijaKOMPAS/ in pošlje video prek spodnjega obrazca ali prek wetransferja na digital@kompas.si.
Natečaj poteka med 1. in 31. avgustom 2017. Klub, ki nas bo najbolj prepričal s svojo vsebino, bo nagrajen s kritjem stroškov prevoza na naslednje priprave (avtobusni prevoz na področje Slovenije ali Hrvaške).
Naziv kluba in naslov (ulica, poštna številka in kraj):
Kontakt (e-mail in telefonska številka):
Šport in okvirno število udeležencev na pripravah:
Ime in opis videa (dejavnosti):
Objavite svoj video:
Varovanje osebnih podatkov
Vsi pridobljeni osebni podatki so varovani v skladu s tem 12. členom ter v skladu s splošnimi akti s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Osebe izrecno soglašajo, da se njihove osebne podatke, ki jih posredujejo, uporabi za trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, nagradnih igrah in natečajih in drugih promocijskih aktivnostih podjetja).

Oseba ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov info@kompas.si. Podjetje Kompas d.d. bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovila izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service