Request edit access
Te'n véns al BEA?
El Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA) som un sindicat d'estudiants de la Universitat de València que portem lluitant des de 1984 per una universitat més pública, democràtica, feminista, inclusiva, valenciana i sostenible.

Som una organització estudiantil del País Valencià de caràcter democràtic, nacionalista valenciana i d'esquerra, i el nostre objectiu fonamental és la defensa dels drets i de les aspiracions legítimes de l'estudiantat d'arreu del País Valencià. No depenem ideològicament ni estructuralment de cap altra organització (partit polític, sindicat, ONG...), la qual cosa ens permet actuar amb total independència davant de qualsevol imposició que considerem ofensiva i/o injusta per al sistema educatiu públic.

El Bloc d'Estudiants Agermanats entenem l'educació, des de la perspectiva de l'estudiantat, com un mecanisme per cohesionar la societat, un dret de formació acadèmica i personal a l'abast de tothom i sobretot com una eina vertebradora i dinamitzadora de conjunt del poble valencià.

Volem una educació pública i de qualitat, gratuïta i a l'abast de tothom, democràtica i participativa, ecologista, feminista, antifeixista, inclusiva i valenciana, on es contemplen tots els drets fonamentals de qualsevol estudiant del País Valencià o nouvingut. On la finalitat d'aquest aprenentatge siga l'enriquiment individual cap a una societat col·lectiva, solidària i que promoga la normalització de la diversitat sexual.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Quin pronom vols que utilitzem amb tu?
Telèfon mòbil *
Correu electrònic *
Preferentment de gmail perquè pugues tindre accés al 'google calendar'.
Campus *
Facultat o Escola *
Titulació *
Curs *
Ens vols dir alguna cosa més? Sense vergonya! Com t'agradaria participar? Com vols que contactem amb tu?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy