Request edit access
Ilmoittautuminen: Suksitaiturit 2020
Ski Jyväskylän järjestää tammi-helmikuussa 2020 "Suksitaiturit"-soveltavan hiihdon ryhmän. Ryhmä on suunnattu kaikille lapsille ja nuorille, jotka kokevat tarvitsevansa erityistä tukea liikkumiseen tai esimerkiksi enemmän aikaa taitojen oppimiseen.

Ryhmä kokoontuu MAANANTAISIN 20.1.-17.2. klo 17-18 Huhtasuon liikuntapuistossa Huomioithan, että ryhmämaksu ei sisällä vakuutusta, vaan lapsella tulee olla oma tapaturma- tms. vakuutus voimassa.

Otathan huomioon, että seuran puolelta paikalla on vain ryhmän ohjaaja, ei avustajia. Avustajat osallistuvat tunneille veloituksetta eikä heidän tarvitse ilmoittautua erikseen. Ohjelma ilmoittautuneille lähetetään viikolla 3.
Email address *
Hiihtäjän nimi *
Your answer
Hiihtäjän osoite *
Your answer
Hiihtäjän syntymäaika (dd.mm.yyy) *
Your answer
Huoltajan nimi *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Your answer
Lisätietoja (kerrothan tässä, mikäli ohjaajan on hyvä tietää lapsen/nuoren kannalta jotain. Kerrothan myös mahdollisesta apuvälinetarpeesta (hiihtokelkka tms.))
Your answer
Hiihtokoulussa saatetaan ottaa kuvia koko ryhmästä ja lapsista, joita käytetään ryhmän toiminnan esittelyyn ja sen mainostamiseen seuran nettisivuilla, some-kanavissa (facebook, instagram), sähköpostilistoilla sekä painetuissa mainoksissa. Saako lapsesi näkyä kuvissa, joita käytetään edellä mainittuihin tarkoituksiin? *
Ilmoittautumalla hyväksyn Ski Jyväskylän tietosuojaselosteen (ks. www.skijyvaskyla.fi/tietosuojaseloste) sekä sitoudun maksamaan osallistumismaksun *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy