Request edit access
Livsstilspakke
Velkommen hit! For å gjøre bestillingsprosessen litt enklere for deg, så kan du fylle inn informasjonen her, så kan jeg ta selve registreringen for deg :-) Ved å gjøre det på denne måten, vil du motta en gratis baseolje og et flott produkthefte som vil gi deg en god innføring i alle produktene til doTerra. Fyller du ut skjemaet innen 30. august, vil du også få et gavekort til en verdi på 500,-. Dette kan du bruke neste gang du ønsker å bestille varer. Dette er en kampanje doTerra har i hele august 2019.

Ved å fylle ut dette skjemaet blir ut medlem i doTerra. Dette gir deg muligheten til å handle varer i ett år til medlemspris. Dvs med 25 % rabatt. Det er ingen krav til minstekjøp og du vil ikke få tilsendt noe automatisk som du ikke har bedt om. Som medlem har du muligheten til å bli lojalitetskunde og få flere fordeler, men dette kan vi prate om senere.

Er du på facebook vil du også bli lagt til i en fantastisk flott facebook-gruppe med andre kvinner og menn som bruker oljer. Dette er en fin ressurs og et hyggelig sted å være. Her kan du stille spørsmål, lære masse, dele erfaringer og være en del av et oppbyggende fellesskap.

Velkommen!

Navn *
Your answer
Bostedsadresse *
Your answer
Postnummer og -sted *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mailadresse *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service