Request edit access
Inschrijving PETROL
Voornaam + Naam *
Your answer
Postcode *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Mooss wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, en moet dus deelnemerslijsten voorleggen van activiteiten. De gegevens die je hierboven invulde worden enkel daarvoor gebruikt, en uiteraard niet verder verspreid. Dit is goedgekeurd door de Privacy commissie en bij het verzenden van dit formulier ga je hier ook mee akkoord.
e-mailadres *
Your answer
Ik ben vrijwilliger bij de volgende organisatie
Ik wil me graag inschrijven voor de volgende sessies
Je kan uiteraard een volledige dag komen, maar als je maar een of twee sessies wil volgen kan dat ook. Als er een sessie volzet is laten we je zo snel mogelijk iets weten, zodat je evt. nog een andere sessie kan kiezen.
In de voormiddag (10u30-13u): *
In het eerste deel van de namiddag (14u-16u): *
In het tweede deel van de namiddag (16u30-18u): *
De sessie 'Krijttijd' is helaas al volzet.
Eet je mee?
Voor interne vrijwilligers van BAZART en AmuseeVous is het eten gratis. Aan externe geïnteresseerden vragen we een kleine bijdrage voor het eten. Water, koffie en thee zijn gratis, en andere drank kan je aan 1 euro kopen.
Blijf je voor de voorstelling "Zero for Conduct" van fABULEUS?
Als deelnemer van PETROL kan je gratis gaan kijken naar de nieuwe voorstelling van fABULEUS in OPEK! Er zijn beperkte plaatsen voor de voorstelling. Als je nog niet zeker bent of je kan, laat je dus best dit vakje even open. Je kan dan achteraf nog een ticket reserveren door te mailen naar rosanne@mooss.org. Als je een ticket gereserveerd hebt en toch niet kan, dan zou het ook fijn zijn als je dat laat weten! Het zou namelijk sneu zijn als er lege stoelen zijn :) Alle info over de voorstelling vind je hier: https://www.fabuleus.be/zero-for-conduct.
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOOSS. Report Abuse - Terms of Service