Request edit access
Szabad a slam! Mindenkinek – az Eötvös10 slam poetry pályázata
Az Eötvös10 online slam poetry pályázatot hirdet fiataloknak a magyar költészet napja alkalmából.

Elmúltál 14, középiskolás/egyetemista vagy, vannak sarkos gondolataid a világról, és szeretsz szerepelni is? Eljött a Te időd! Slammelj bármiről, ami foglalkoztat, vedd fel, és a max. 5 perces videót küldd be március 31-ig az Eötvös10 Szabad a slam! Mindenkinek pályázatára!

A legjobbak videóit nemcsak megosztjuk felületeinken, hanem a járványhelyzet elmúltával élő fellépési lehetőség biztosítunk számukra, ahol a zsűri tagjai mutatják majd be a fiatal tehetségeket.

Sőt: az első helyezett még egy szuper Lenovo tabletet is nyer!

Mutasd meg te is, hogy hazánkban Szabad a slam! Kövesd oldalunk, mert az eredményhirdetés az Eötvös10 Facebook oldalán lesz (facebook.com/ eotvos10).

- Készíts egy videót, amelyben saját alkotásodat adod elő!
- Fontos, hogy a mű hossza ne haladja meg az 5 percet.
- A versenyre egy művel nevezhetsz.

A videót készítsd el bármilyen formátumban (MPEG4, AVI, FLV, stb.)! Töltsd fel valamelyik fájl- vagy videómegosztó (Google Drive, YouTube, stb.) oldalra!

Nevezés és a videó beküldésének határideje: 2021. március 31.

Eredményhirdetés és díjazás a magyar költészet napján, 2021.. április 11-én.

A beérkezett pályaműveket menő slammerek bírálják el: Kemény Zsófi költő, író, forgatókönyvíró, slammer és rapper, Simon Márton költő, műfordító és Molnár Áron színész, aktivista, a noÁr Mozgalom alapítója.

A beérkezett alkotásokat április 11-én, a magyar költészet napján tesszük közzé az Eötvös10 Facebook oldalán. A szakmai zsűri által három legjobbnak ítélt slammer számára a járványhelyzet elmúltával fellépési lehetőséget biztosítunk az Eötvös10-ben.

Az első helyezett Lenovo tabletet, a második és harmadik pedig értékes kortárs könyvcsomagot nyer a fellépési lehetőség mellett.

*FONTOS: A jelentkezési űrlap kitöltésével és beküldésével egyben hozzájárulsz a beküldött videód és a neved közzétételéhez (18 éves kor alatt szülői hozzájárulás szükséges).

A verseny szervezői a jelentkezési lapon beküldött személyes adatokat nem adják ki harmadik fél részére.

Email address *
E-mail cím *
Név *
Születési dátum *
Lakcím *
Telefonszám *
Iskola/egyetem neve *
Videó linkje: *
Hozzájáruló nyilatkozat: a jelentkezési űrlap kitöltésével és beküldésével hozzájárulok a beküldött videó közzétételéhez. Pályázó neve (*18 éves kor alatt kérjük az egyik szülő nevét): * *
Feliratkozol az Eötvös10 hírlevelére?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy