Request edit access
Comandă
Vă rugăm să completați informațiile necesare procesării serviciului solicitat. Veți primi apoi un mesaj cu detaliile pentru efectuarea plății. După confirmarea plății veti fi contactat pentru a stabili programarea pentru consultație și/sau veți primi link către materialul audio comandat. În cazul in care solicitați înscrierea in grupul Astro Mercur, veți primi un mesaj cu datele de logare la platforma grupului.
Înscrierea în grupul de lucru Astro Mercur (17 lei/lună) vă asigură reducerea de 15% la toate serviciile comandate în intervalul de timp pentru care vă înscrieți. În cazul înscrierii pentru o perioada de un an (188 lei, prețul pentru 11 luni ), beneficiați și de o consultație gratuită de o oră, pe bază de programare.
Mulțumim.

Descrierea serviciilor este aici : http://astromercur.blogspot.ro/p/servicii-astrologice.html

Prin completarea acestui formular sunteți de acord să vă fie prelucrate şi folosite datele conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunteti de acord cu termenii şi condiţiile.
Prelucrăm datele dvs. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, adică oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, veți solicita printr-un email transmis în acest sens, ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării datelor.
Astro Mercur - astrologie în mileniul trei
Ca să poți fi cine ești, desprinde-te de cine ai fost.
Servicii Astro Mercur
numele *
Your answer
data nasterii *
MM
/
DD
/
YYYY
locul nasterii *
Your answer
domiciliul actual *
Your answer
ora nasterii *
Time
:
adresa e-mail *
Your answer
telefon
Your answer
modalitate de plata *
modalitate de discutie *
Mesaj
Your answer
Doriti sa fiti informat in legatura cu evenimentele astrologice?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service