Request edit access
Garë shkollore "Ide kreative për mbrojtjen e ambientit"
EC hap thirrjen shkollore përmes së cilës ftohen nxënësit e shkollës "Luciano Motroni" me ide kreative për mbrojtjen e mjedisit nën konceptin EKO SHKOLLA. Një komision i brendshëm përzgjedhës do të zgjedhë 5 idetë më interesante, të cilat do të mbështeten nga projekti dhe do të zbatohen nga nxënësit nën mbikqyrjen dhe mentorimin e mësuesve dhestafit të projektit.

Nxënësit mund të aplikojnë me ide të cilat do të kontribuonin në krijimin e një ambienti më të përshtatshëm për ta dhe njëkohësisht intervenimet të jenë miqësore për ambientin që e rrethon. Idetë mund të aplikohen brenda dhe jashtë objektit te shkollës.

Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri
Your answer
Ditëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Klasa dhe shkolla *
Your answer
Email dhe numri i telefonit
Your answer
Ju lutem përshkruani idenë tuaj!
Your answer
Si do të ndikonte kjo ide në mbrojtjen e ambientit?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service