Request edit access
Programinformasjon Spillerom 2019
Vi trenger litt mer informasjon om programpunktet du har meldt inn.

Fyll inn informasjon for bare ETT programpunkt av gangen!

Email address *
Navn *
På den/de som skal holde programpunktet.
Hva heter programpunktet? *
Beskrivende titler er best. Vær konkret, ikke kryptisk.
Hva handler programpunktet om? *
Til bruk i programhefte/programinformasjon. Skriv kort og enkelt, tenk at det skal være lett å skjønne hva programpunktet ditt handler om, og om det er noe leseren vil delta på.
Hvor lang tid varer programpunktet? *
Som en slags veiledende mal tenker vi at foredrag og paneldebatter ikke bør bruke lengre tid enn 45 minutter. Med 45 minutters helheter får man tid til å rydde inn og ut av rommene før neste programpunkt starter. Workshops, laiver etc. kan vare inntil 2 timer og 45 minutter. Dette er for at flest mulig skal kunne få med seg mest mulig av det de synes er spennende på programmet.
Hvor mange deltakere er det plass til? *
For plassering på rom og som informasjon i programmet trenger vi å vite hvor mange som kan delta på ditt programpunkt. Prøv å vær så realistisk som mulig. For foredrag og paneldebatter så er det ikke så nøye, men dette er viktig for laiver, workshops og lignende.
Er programpunktet ditt familievennlig? *
Kan man ha med seg små barn på dette programpunktet? Vi vil gjerne vite om det er ok å delta for foreldre som har med små barn som kan være litt urolige etc.
Vi trenger et bilde av deg!
Vi ønsker oss bilder av de som holder programpunkter, til bruk i programinformasjon (herunder evt. programhefte, programinformasjon på nettsider og Facebook-arrangementet.)
Annet
Er det noe annet du vil fortelle oss, som vi har glemt å spørre om?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service