Request edit access
Инфо сесија - Заштитата на личните податоци како едно од приоритетните прашања во функционирањето на бизнис секторот, 06.03.2019, хотел Епинал, Битола
Предавач: Г-дин Горан Чамуровски
Форма за регистрација
Регистрацијата е задолжителна, ве молиме пополнете ги полињата подолу и кликнете submit.
Име и презиме *
Your answer
Име на компанија *
Your answer
Телефон *
Your answer
Е-маил *
Your answer
Член на комора *
Your answer
Локација на претпријатието (плански регион) *
Дејност на компанијата *
Големина на компанијата *
Година на основање
Your answer
Наведете прашање или тема која ви е од интерес и која би сакале да биде опфатена во рамки на инфо сесијата
Your answer
Ви благодариме!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service