Request edit access
Anmälan till FMSF:s mingel och rapportsläpp i Almedalen
Kära Studentförbundare och vänner,

Varmt välkomna till Fria Moderata Studentförbundets rapportsläpp och mingel under Almedalsveckan!

Borgerligheten saknar i dag de visioner för samhället som tidigare generationers borgerlighet haft. Ulf Adelsohn och Carl Bildt kunde 1991 sammanfatta vad Moderaterna ville på mindre än 17 sekunder. ”Rättsstat, demokrati, marknadsekonomi och frihet för den enskilde”. Vart man ville rådde det ingen tvekan om. ”Att själv bestämma mycket mer än i ett samhälle där stat och kommun bestämmer åt dig.” Vad dagens borgerlighet vill är desto mer otydligt. Vi är i stort behov av långsiktig idépolitik och visioner för ett friare samhälle. Med årets rapport vill FMSF bidra med en berättelse.

Samtidigt som skatterna är på väg upp – kommunalskatten har aldrig varit så hög som den är i dag – får man ut allt mindre. Rättsstaten finns inte när du behöver den som mest, försvaret är underfinansierat, blivande mödrar förväntas föda barn i sina bilar och vårt pensionssystem liknar närmast ett pyramidspel. Vad borde den borgerliga samhällsvisionen vara i detta läge? Det är dags för ännu ett systemskifte för ett nytt samhällskontrakt för ett friare Sverige.

Årets rapport handlar om vad borgerligheten bör ha som berättelse för framtidens Sverige. Den presenteras klockan 16:00 i FMSF:s hus på Sören Norrbysgatan 1.

Plats: Sören Norrbygatan 1
Tid: Klockan 15-18 onsdagen den 5 juli

Givetvis bjuds det även på traditionsenligt mingel och vin med Studentförbundet och dess vänner. Vi håller öppet från klockan 15 ak.

Bästa hälsningar,
Fria Moderata Studentförbundets presidium

Kontakt:
Förbundsordförande Hugo Selling,
072 371 20 59

Fullständigt namn *
Your answer
Personnummer (ÅÅMMDD) *
Your answer
E-post *
Your answer
Organisation
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fria Moderata Studentförbundet. Report Abuse - Terms of Service