Request edit access
Extraescolars 19/20
Inscripció activitats extraescolars per al curs 2019-2020

L'escola de ciclisme Bike Park Vilasana pretén apropar el ciclisme a tots aquells nens i joves que ho vulguin. Disposem d'una instal•lació única en tot l'Estat i una referent europea. A més contem amb un equip de tècnics de ciclisme dirigits pel diplomat UCI Marc Tugues Tarragona, els quals guiaran a tots els nostres alumnes amb els mètodes més apropiats segons l'edat, el nivell i els objectius que tinguin.

Oferim ciclisme com a mètode de creixement personal amb dinàmica relaxada. La felicitat de cada alumne a l'acabar l'entrenament és el nostre principal objectiu.

Disposem de 5 nivells ben diferenciats per a cobrir totes les necessitats des dels 3 fins als 17 anys. Els majors de 17 anys demaneu informació de les classes d'adults.


Les classes comencen el dia 17 de Setembre i acaben el 19 de Juny

______________________________________________________________________________________________________________________

Per a poder realitzar les activitats Extraescolars s'ha de seguir uns passos que detallem a continuació:


PAS 1) Tenir el forfait anual del Bikepark.
Es renova cada gener, per qui comenci de nou al Setembre o mig curs tenim quotes reduïdes adaptades a cada cas.
El cost anual és de 100€ i inclou l'accés il•limitat al park + una camiseta de màniga llarga personalitzada.

IMPORTANT:
SI SOU NOUS AL BIKEPARK, EL PRIMER QUE HEU DE FER SERÀ TENIR EL FORFAIT ANUAL QUE TROBAREU AL SEGÜENT ENLLAÇ.

Adjuntem link del formulari per als nouvinguts:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecMl0KXzTvafb5bWDA3_INxks7Oug9_BH6tnlmbM2df3AUEg/viewform


PAS 2) Complimentar la secció 2 que hi ha més avall en aquest mateix formulari.

PAS 3) Tenir l'assegurança del Consell Esportiu del Pla d'Urgell. En cas de no tenir-la us la podem tramitar nosaltres portant una fotocòpia del Cat Salut i 6’5€. Aquest s'ha de renovar cada Setembre i si comences a mig curs també ho hauries de fer i el cost seria el mateix.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Avantatges de venir a les extraescolars:

- Els riders de grup intermedi, mtb Nens i Avançat poden venir al park Dissabtes i Diumenges tarda sols, els pares els podeu deixar de 16h a 20h (mireu en l’horari si el park està obert) i tenir una mica de temps lliure per a vosaltres. Els monitors del park els controlen i si hi ha qualsevol cosa us truquem. COST 0€


- Moltes de les botigues de bicicletes de la zona us faran descomptes de fins un 15% en material, entre elles Avc Bikes, Benimoto, Bici 3.0 o Track outdoor sports.

- Durant l'any organitzem campus, campaments, cursos de pilotatge mtb... Vosaltres sempre rebreu la informació al mòbil abans què es publiqui a les xarxes, ja que si us interessa pugueu reservar una de les places limitades.

- Esteu apuntant als vostres fills a una extraescolar lúdica, no competitiva on els monitors faran tot el possible petquè siguin feliços, estimin el ciclisme i aquest sigui un esport que puguin practicar també en l’edat adulta. Un esport que els aproparà a la naturalesa i els aportarà la sensació de plenitud que un té quan gaudeix del seu hobby.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy